חשד לרצח והתאבדות הלילה בקריית מוצקין: אביבה מקש, בת 45 ואמא ל-4 ילדים, נורתה למוות בדירתה. לצידה נמצא בעלה לשעבר, משה ג'מבר בן ה-48, עם פצע ירי בחזה. הוא פונה לבית החולים במצב אנוש ומאוחר יותר מת מפצעיו. הבת הצעירה של השניים, פעוטה בת שנתיים בלבד, ואמה של הנרצחת, שהו בדירה בזמן הירי. לבני הזוג עוד שלושה ילדים.
"הגבר נפגע מירי בחזה והאישה הייתה ללא רוח חיים מוטלת כשסביבה שלולית דם", סיפר הפרמדיק שלמה זולר לחדשות 2 באינטרנט, והוסיף: "לצערי הרב לא נותר לנו אלא לקבוע את מותה של האישה". הגבר פונה לבית החולים רמב"ם בחיפה במצב אנוש ובהמשך הלילה מת מפצעיו.
"כאבא לילדים זה היה שובר לב"
בני הזוג לא היו בקשר בשנים האחרונות, אך השכנים מספרים כי לאחרונה הם שקלו את האפשרות לחידוש הקשר. הבעל הועסק כמאבטח בחברת שמירה ועל פי החשד השתמש בנשקו האישי לביצוע הירי. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי בני הזוג לא מוכרים למשטרה מתלונות קודמות. חוקרי תחנת זבולון נמצאים בזירה ומוסיפים לחקור את נסיבות הירי. ילדיהם של בני הזוג הועברו בשלב לבית אחותה של האם והם מטופלים על ידי גורמי הרווחה.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















