פיצוץ עז החריד אמש את רחוב אורט ישראל בבת ים. בפיצוץ נהרג שלומי וזאנה, עבריין שפעל בעיקר באילת וידוע כשותפו של איש העולם התחתון מוטי חסין. בפיצוץ נפצעו קשה כדורי וגיל בטאט. זמן קצר לאחר מכן המשטרה עיכבה לחקירה מספר בני אדם בחשד למעורבות באירוע.
במשטרה מעריכים כי הפיצוץ אירע על רקע פלילי בעקבות זהותם של ההרוג ושני הפצועים, חייליו של מוטי חסין, יד ימינם של האחים אברג'יל, אשר הגיע בעצמו למוסך דקות אחר הפיצוץ. ההרוג, שלומי וזאנה, הורשע לפני כשנה בגין הטמנת אמצעי לחימה באדנית צמחים שהונחה בלובי הבניין שבו התגורר.
כעת מנסים במשטרה לברר למי היה מיועד המטען וחוששים כי חפים מפשע ייפגעו במהלך ניסיונות הגורם שהיה על הכוונת לנקום.
"אחד הפצועים מת במקום"
בעקבות הפיצוץ החלה שריפה במוסך. ארבעה צוותים של כבאות הוזעקו למקום כדי לכבות את האש, מצאו את שני הפצועים במצב קשה ואת וזאנה במצב אנוש. כאמור, הוא מת מאוחר יותר מפצעיו. הכבאים דיווחו שהאש פרצה במוסך לצבע, אך סיבת הפיצוץ המדוייקת עוד תיבדק בהמשך.
איציק בן אילון, מנהל מגן דוד אדום ירקון דיווח שהפיצוץ התרחש מאחורי המוסך ובמשטרת איילון מעריכים שבעל המוסך אינו קשור לעבריינים. "כשהגענו מצאנו שלושה נפגעים", סיפר אילון. "חילצנו אותם, אך מותו של אחד מהם נקבע במקום".
בהכנת הידיעה השתתפו דנה סומברג, משה נוסאום וגלעד שלמור







חדשות










= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














