בארץ



בארץ

חדשות
  • צפיות:
  • תגובות:
  • הדפס
    • שלח לחבר

מפקד חיל הים הודה: זה לא היה ביקור חד פעמי

ידיעות אחרונות מפרסם כי מפקד חיל הים האלוף מרום נהג לבקר במועדון החשפנות בו "נתפס" יותר מפעם אחת. זאת בניגוד לטענתו הראשונה כי מדובר במעידה חד-פעמית. "איזה קטע, איך הוא עבד עלינו", סיפר מבקר במועדון

חדשות 2 | חדשות 2 | פורסם 05/03/09 08:12 | עודכן 05/03/09 08:27

מפקד חיל הים אלי מרום (צילום: חדשות 2)
פרטים חדשים בפרשת מפקד חיל הים
צילום׃  חדשות 2
גם הבוקר נחשפים פרטים חדשים על הפרשה המביכה של מפקד חיל הים: העיתון ידיעות אחרונות מפרסם כי למרות שהאלוף אליעזר מרום (צ'ייני) טען כי הבילוי במועדון החשפנות היה "מעידה חד פעמית", אתמול הוא הודה כי ביקר במקום יותר מפעם אחת.

עם זאת, חושב מרום ש"גם שני ביקורים במועדון החשפנות הם בגדר מעידה חד-פעמית". למקורביו אמר שהוא מרגיש פגוע ונרדף, וכי הוא לא שיקר לרמטכ"ל .

"איך הוא עבד עלינו"

אז צ'ייני ראה סטריפ שואו
אפשר להפסיק עם העליהום?
אז צ'ייני ראה סטריפ שואו
על פי הפרסום, סיפרו עובדות במועדון החשפנות "גו גו גירלס" כי מרום ביקר במקום כמה פעמים. אדם נוסף הנוהג לפקוד את המקום חיזק את גירסתן של העובדות. "איזה קטע, איך הוא עבד עלינו", אמר. "בכל הפעמים שהוא הגיע לכאן הוא דיבר בכניסה באנגלית. בחיים לא הייתי מנחש שהוא מפקד חיל הים". גם אחת העובדות אמרה כי האלוף מרום דיבר איתה באנגלית בפעם האחרונה שהיה שם.

מרום התנצל על המקרה בפני הרמטכ"ל ואמר כי הוא "מבין שאלה לא הערכים המצופים ממנו". למקורביו אמר: "שגיתי, אני מבין שמדובר בתקלה. אני מתחרט". 

מכתב למפקד חיל הים
אריאלה רביב תוהה עד מתי החפצה נשית תשווק כשובבות גברית
מכתב למפקד חיל הים
בתגובתו הראשונה ציין מרום כי הגיע למועדון החשפנות לזמן קצר "במסגרת מסיבה של חבר". אבל עדויות של מבלים במועדון חושפות שצ'ייני שהה יותר מ-30 דקות לבדו, כשהוא מוקף בחשפניות חשופות חזה.

חושף הפרשה: הרסתי לחשפניות את הפרנסה

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן  
ערוציmako
 
תוכניות קשת
 
makovod
 
מזג אוויר
 
הורוסקופ
 
שערים יציגים
 
בורסה
 
לימודים
 
סדנאות
 
מתכונים
  • חפש מתכונים
 
Netex
 
מילון
 
סלולר