יותר משבוע עבר מאז נקבע מותו של כדורגלן העבר אבי כהן. בני משפחתו ספגו ביקורת קשה על ההחלטה שלא לכבד את החלטתו לתרום איברים, למרות שחתם על כרטיס "אדי" עוד בחייו. יחד עם זאת, מהסיטואציה הכואבת שבה היו בני המשפחה, הם מבקשים להציג את הזווית שלהם להחלטה לא לתרום את אבריו של כהן.
"אנחנו נמצאים אצל אבא בחדר, נוגעים בו וממששים אותו ומרגישים חום גוף של אדם בריא ולב שפועם טוב, אז מבחינתנו זה חי לכל דבר". הסביר תמיר בנו. לגבי הפרסומים לפיהם החליטו בני המשפחה להיכנע ללחץ רבנים שאמרו שלא לתרום את האיברים, אומרים בני המשפחה שמדובר בשמועות לא נכונות. "זה ממש לא קשור לרבנים ולא לשום דבר, זו החלטה של אנשים שהיו הכי קרובים לאבא", אומר בנו תמיר.
"אבא כועס שלא שמרתי על כושר"
"הכי קל זה ליפול", מסכם תמיר, "אני בטוח שאבא עכשיו יושב בתא הכבוד, רק אומר לעצמו איך אני אגיד לו שכבר יחזור לבולטון כי כבר שבועיים הוא לא מתאמן, וזה כבר לא טוב, הוא יורד בכושר הגופני שלו", הוסיף תמיר, שאמור לשחק כבר מחר במדי קבוצתו במשחק הגביע מול קבוצת יורק החובבנית.
רוצים לקבל עדכונים שוטפים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק
לזכרו: הרגעים היפים של אבי כהן
לוזון נפרד מאבי כהן: "נמצא דרך להנציח אותו"
אנגליה באבל: "אבי כהן ייזכר באהבה"
המשפחה החליטה: לא לתרום איברים
הרב הציע: להוסיף את השם "חיים" לכהן







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















