הערב במהדורה המרכזית: כתבה ראשונה במסגרת הסדרה "מה יש לנו באוכל?", שתשודר החל מהיום (א'), ובה נבחנו כמויות שאריות חומרי הדברה שעלולים לגרום לנזקים בריאותיים. במסגרת התחקיר נבדקו סלטים שמגישים בתי קפה ומסעדות ברחבי הארץ, כדי לראות האם המנה שמוצגת כבריאה בתפריט - היא באמת כזו.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק

לצורך הבדיקה, נרכשו סלטים מחמש רשתות מהגדולות והטובות בישראל והועברו לבדיקת מעבדה לזיהוי חומרי הדברה. "אם אין פיקוח מתמיד", אמר אחד מעובדי המעבדה, "הרבה פעמים נמצאות שאריות חומרי הדברה על התוצרת החקלאית".

הממצאים - הערב ב-20:00 במהדורה המרכזית.

הצטרפו לעמוד הפייסבוק של חיים ריבלין