תגובת התאחדות בוני הארץ: "אנו פועלים כדי להגביר את הידע וההכשרה המקצועית בתחום הבטיחות בהשקעה של מיליוני שקלים בשנה. על הממשלה שיצרה מצב שבו ענף הבנייה מסתמך על מכסות מוגבלות של עובדים אקראיים לקחת אחריות ולסייע בהכשרה, דבר שיביא לירידה בפגיעה בנפש. משרד העבודה והרווחה משך את ידיו והנושא מעבר לפעולות מקומיות בדמות קנסות ועיצומים שנועדו לייצר כותרות בתקשורת".

תגובת רשם הקבלנים במשרד הבינוי והשיכון: "רשם הקבלנים מוסמך לשלול רישיונות עבודה רק כאשר קבלן הורשע ויש בעניינו פסק דין. בשנתיים האחרונות לא הורשעו קבלנים בעבירות בטיחות. משרד הבינוי והשיכון פנה למשרד העבודה ולפרקליטות במטרה לגבש נוהל שיאפשר לזמן לשימוע קבלים, ללא קשר להליך פלילי".

תגובת משרד העבודה והרווחה: "אנו שבים וקוראים לקבלנים לקחת אחריות, להקפיד על תקנות הבטיחות ולשמור על חיי אדם. אחרי שנים של הזנחה בנה השר חיים כץ מערך הרתעתי ותודעתי לקידום הבטיחות באתרי הבנייה שכולל קנסות על קבלנים לצד אכיפה מוגברת. בחודש ינואר האחרון ניתנו קנסות בסכום כולל של 19 מיליוני שקלים, במקביל פעל השר לשיפור דרמטי בתנאי ההעסקה של המפקחים והוספה של מפקחים בשטח".

תגובת משטרת ישראל: "משרד העבודה והרווחה אחראי לחקירת תאונות עבודה, עם זאת כשיש חשד לעבירה פלילית החקירה מנוהלת על ידי המשטרה בשיתוף עם גורמי המשרד. בשנים האחרונות הוכשרו למעלה מ-100 חוקרים וקצינים לטיפול בתחום".

תגובת המשרד לביטחון הפנים: "היחידה לחקירת תאונות עבודה מתוקצבת כבר בתקציב 2019".
תגובת משרד האוצר: "הרפורמה בביטוח תאונות עבודה לפיה קבלן שתחת אחריותו אירעו תאונות רבות ישלם פרמיה גבוהה יותר צפויה להביא לירידה בשיעור של עד 25% בהיקף התאונות".