האם גם ג'ימי הנדריקס "נרצח"?
מייקל ג'קסון לא לבד: הרופא שטיפל בג'ימי הנדריקס הגוסס ב-1970 טוען היום כי "סביר להניח" שהוא נרצח באמצעות כמות מטורפת של יין אדום שהוכרח לבלוע
האבחנה הרפואית מאותו לילה, טוען הדוקטור, מתיישבת עם הטענה לרצח, שמעלה בספרו החדש ג'יימס "טאפי" רייט, מנהל סיבוב ההופעות של הנדריקס. רייט טוען בספר כי הנדריקס נרצח על ידי שכירי חרב ששכר מנהלו דאז מייק ג'פרי. הרוצחים, כך הוא טוען, פרצו לחדר המלון בו שהה הנדריקס עם חברתו דאז מוניקה דיינמאן, ואילצו את אגדת הרוקנ'רול לבלוע שילוב מסוכן של גלולות שינה ויין עד שנחנק.
הד"ר באניסטר, בן ה-67, שמתגורר כיום בסידני אוסטרליה, היה במשמרת כוננות בבית החולים אליו הובא הנדריקס באותו בוקר. הרופא לא זיהה את הנדריקס, אבל זוכר שהוא היה "ארוך מאוד" ורגליו בלטו מהמיטה בכעשרה אינצ'ים. מהתחלה היה ברור לו כי הנדריקס הגיע לבית החולים מאוחר מדי. "עבדנו קשה כחצי שעה כדי להחזירו לחיים, אך לא היתה תגובה", משחזר הרופא. "ואז אמרו לי, אתה יודע מי זה? זה ג'ימי הנדריקס, ואני שאלתי: 'מי זה ג'ימי הנדריקס?'".
|
האם מייקל ג'קסון נרצח?
הבחורה שהיתה עם הנדריקס, מדריכת ההחלקה על הקרח מוניקה דיינמאן, הפכה למכורה לסמים והתאבדה ב-1996, נחשדה במשך שנים כמי שיודעת על מותו של הגיטריסט יותר ממה שהיא מספרת.







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














