ביונסה אמנם מצילה לנו את החיים בכל פעם שאנחנו קמים סתם עם מצב רוח רע, אבל לא ידענו ששיר שלה באמת יכול לסייע לפעולת ההחייאה. "Crazy in Love" הוא רק אחד מ"פלייליסט החייאה" שחיברו רופאי בית חולים בניו יורק, לשירים שעל פי הקצב שלהם מבצעים עיסויי לב - רוב שירי הפלייליסט הם בסביבות 100 BPM (פעימות בדקה), והדגש כמובן הוא על להיטים, כי מי רוצה לנסות להזכר איך הולך השיר כשמנסים להחיות מישהו.

עוד ברשימת מצילי החיים: "Stayin' Alive" של הבי ג'יז (כי גם קל לזכור אותו לפי השם) "MMMBop" של הנסון (כי אם כבר אתם וואן-היט- וונדר אז נחמד שהוא יעיל), "Rock Your Body" של ג'סטין טימברלייק (אנחנו אישית היינו מתעלפים מג'סטין), ו-"Work it" של מיסי אליוט (כן, ממש נעשה ראפ במצב הזה).

למרות שאנחנו באמת היינו סקפטים לגבי יעילות הזימזום בזמן הפעולה המצילה חיים, מתברר שזה בהחלט עוזר. במחקר שנעשה באוניברסיטה ביפן, אחיות חולקו לקבוצות - חלקן ביצעו החייאות על בובה לפי קצב של שיר (במקרה שלהן זה היה "Obladi Oblada" של הביטלס), חלק אחד לפי קצב שעשה מטרונום וחלקן ללא עזרי סאונד בכלל. קבוצת האחיות שעשו את ההחייאה על פי השיר היו היעילות מכולן. 

אז אם מעדיפים מוזיקה ישראלית, הנה כמה שירים בעברית עם BPM דומה: "טרמינל 3" של דודו אהרון (אם את חוזרת לחיים תארזי), "ברבי" של סטטיק ובן אל (בונ'אה ג'ורדי הגזמת, תתעורר), "קילר" של נועה קירל (לילדים במצוקה) והקלאסיקה "נערי שובה אלי" של מרגול, שזה לגמרי המשחק מילים הטוב ששמענו - (שובה אלי נערי חסר ההכרה).