חברי להקת הבלקן ביט בוקס מעידים שבחמש השנים האחרונות כבר הופיעו בכל אירופה, יפן, מקסיקו ובכל ארה"ב. בקרוב מאוד ( 3ו-4 בפברואר) ישיקו את אלבומם הרביעי "Blue Eyed Black Boy" בצמד הופעות שיתקיימו בהאנגר 11 בנמל תל אביב.
אל שלושת חברי הלהקה תומר יוסף, תמיר מוסקט ואורי קפלן, יצטרפו על הבמה אורי כנרות, בנו הנדלר ואייל תלמודי, ורשימת האורחים הצפויים מגוונת מתמיד וכוללת את קותימאן, יוצר פרוייקט היו-טיוב Thru You, שלמה בר והברירה הטבעית ואת v.j בילי לוי. המופע הפותח יהיה של הדיג'יי-ויג'יי ירין לידור.
סוד הקסם: מוזיקה מרקידה שקשה להגדיר
|
הבלקן ביט בוקס מחברים שמחה ומחאה
כתוצאה מכך, הם מגדירים את "Blue Eyed Black Boy" כ"כפר גלובלי המשלב מוזיקה בלקנית, רגאיי, כליזמרים, אלקטרוניקה, וז'אנרים נוספים". האלבום יכלול לדבריהם גם את השיר "חביבי מן זמאן", שנוצר יחד עם זמרת סורית מדמשק,אותה פגשו בחו"ל.







חדשות







= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















