אה אה אה של אפרת גוש הוא שיר השבוע
בכל יום בשבוע הקרוב נשדר קליפ אחד מתוך שבעת הקליפים שצולמו לשיר השבוע של אפרת גוש. עוד בפלייליסט: ישי לוי עם "ילדון", סאבלימינל ודנה אינטרנשיונל בדואט "עליי", רונה קינן מבצעת את "בדרך הביתה" של "השמחות" ויותם בן חורין שר "אם בחיים לא נאהב"
מילים ולחן: אפרת גוש בימוי: יריב פיין וגיא כושי לבית "אמה"
הסינגל החדש של אפרת גוש לא מפסיק להתנגן ברדיו ועכשיו מגיע תורו של הקליפ או יותר נכון, הקליפים. לשיר צולמו לא פחות משבעה קליפים בבימויים של יריב פיין וגיא כושי ובשיתוף אופנת "אמה". בשבוע הבא נשדר מדי יום קליפ אחר לשיר ונתחיל מהקליפ שמופיע לפניכם.
השיר הוא סנונית ראשונה מתוך אלבום חדש ושלישי של אפרת שכתבה את המילים והלחן בעצמה:
"שוב לבד / שוב זה בא / שוב לילות שטופי זיעה /שוב נזרקת/למיטה / שוב לנצח / שוב אחד / שוב יורדת / על ברכי / שוב סביר זה לא כדאי / מתחננת / אהבה
אני אזיז ת'ראש מצד לצד / ימין ושמאל / לא אצטרך לבחור הגוף ירגיש את המקצב"
מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ויורם פוייזנר בימוי: נהוראי חובב ביטון
מאז הקאמבק שהתחיל עם הלהיט ההיסטרי "ריקוד רומנטי", ישי לוי לא מפסיק להקליט שירים חדשים. עכשיו הוא משחרר את הסינגל השלישי לקראת האלבום הבא. לפני "ילדון" הוציא לוי את "לאן את הולכת" ו"כשהמזל נוגע".
את המילים כתב זאב נחמה שגם הלחין את השיר יחד עם יורם פוייזנר: "אז לגבר שלך את אומרת ילדון \ אני שומע אותך וקשה לי לנשום / נכון אני לפעמיים משחק משחקים / איך אני ילד אם יש לנו שני ילדים / את מביטה בי צוחקת שלך יש שלושה / כי גם אותי את סופרת ואין לך בושה / נכון גברים לפעמים הם כמו ילדים /אז אם רצית אותי גבר אז ככה אני"
מילים ולחן: קובי שמעוני בימוי: אופיר לובל
הדואט של הראפר והדיווה הוא פרי שיתוף פעולה לא צפוי שהניב להיט גדול שמטפס מעלה מעלה במצעדי ההשמעות. זהו הסינגל הראשון מאלבומו החדש של סאבלימינל שייצא בקרוב. במקביל יפיק סאב לדנה שיר באלבומה הבא.
הקליפ החדש מצולם בסגנון ערפדי, כיאה לטרנד שהכניסו הסרטים "דמדומים" והסדרה "דם אמיתי". הצילומים נערכו בגלריה של אבי יפרח, בניצוח של הבמאי אופיר לובל המוכר מהקליפים המפתיעים שביים עבור ליאור נרקיס ל"מתוקה" ו"העיניים שלי".
מילים ולחן: ישראל ברייט בימוי: תומר היימן
רונה קינן, שזכתה בשנה האחרונה להצלחה גדולה עם המופע והאלבום "שירים ליואל", והבמאי תומר היימן ("תומר והשרוטים", "בובות של נייר"), נפגשו בסמינר של הקרן למצוינות בתרבות ותכננו לעבוד יחד במשך זמן רב.
עכשיו הם מצאו את ההזדמנות הנכונה, כשקינן מבצעת את השיר "בדרך הביתה", במקור של ישראל ברייט ולהקת "השמחות", בעיבוד שלה ושל ערן וייץ, כשיר הנושא של סדרה תיעודית באותו שם, שיצר היימן על חייו האישיים עבור ערוץ יס-דוקו.
"הנה בא / עוד יום שמח / משוגע על כל הראש/ הנה באת / הרגע שלנו ביחד / מתחיל בריקוד
משחרר / וחם בבטן / כי מאז ירדו גשמים/ ועכשיו הכל בינינו / כל הימים הגעגועים / אז בואי נעצור את הזמן
בדרך הביתה את אומרת / בסוף עוד יהיה לנו טוב / אני אומר לך / עד הבוקר הכאב הזה יחלוף / את מחשבת כמה זמן כבר / הסיפור הזה ממשיך / לא לא נגמר"
מילים ולחן: דני סנדרסון בימוי: חן דוידוף
יותם בן חורין, סולן להקת "יוסלס איי.די", הוא גם חבר בהרכב הליווי של דני סנדרסון. באלבומו המתקרב של סנדרסון "דבר לא יפריד" הוא מבצע את השיר "אם בחיים לא נאהב", שיוצא כסינגל שני לרדיו אחרי ההצלחה של "אתה לבד":
"בין הזר לבין ידוע / בין הסתיו לבין אביב / בין הקור של רדת ליל / לבין הבוקר המכאיב / בין האופק לרקיע / בין משב לבין שריקה / בין הגשם והקשת / היא לך שם מחכה
אם בחיים לא נאהב / אז בחיים לא נכאב
בין קרוב לבין אף פעם / בין האור לבין הצל / בין הטלפון שענית / עד להוא שלא צלצל / בין שממה לבין היער / בין העמק לגבעה / בשדה שלא דמיינת / היא לך שם מחכה
אם בחיים לא נאהב / אז בחיים לא נכאב / אם בחיים לא ניגע / אז בחיים לא נדע / היא בטוח מהלכת / בסמטה לא רחוקה / אולי בצומת שעברת / היא חצתה לפני דקה / אל תפסיק לחשוב עליה / זה בינך לבין בורא / היא תשמע רחשי ליבך / תן לה צ'אנס והיא תקרה
אם בחיים לא נאהב / אז בחיים לא נכאב / אם בחיים לא ניגע / אז בחיים לא נדע"









חדשות











= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














