היכל התהילה - הזמרים (צילום: אוהד רומנו)
קבלו אותם. הזמרים של היכל התהילה | צילום: אוהד רומנו
הליהוקים הושלמו, ונבחרת הזמרים של "היכל התהילה" יוצאת לדרך: אריק סיני, רוחמה רז, אבי טולדנו, אילנה אביטל, אבי ביטר, איגי וקסמן, אדם, דפנה ארמוני, אביבה אבידן, מייקל הרפז (היי פייב) , אלונה דניאל ובני אלבז הולכים לכבוש את לב הקהל מחדש - החל מה-22 במאי ערוץ 24.

תוכנית הדגל המוזיקלית החדשה של ערוץ 24 "היכל התהילה" הולכת ומתקרבת: בעוד שבוע וחצי יחל הערוץ בחודש וחצי של שידורים תחת הכותרת: "עושים כבוד לנוסטלגיה". ערוץ 24 ייתן במה לזמרים ולשירים הגדולים, בפרויקט ענק שהוא הומאז' לזמר הישראלי.
במסגרת הפרויקט, יתרכזו ב"היכל התהילה" 12 זמרים המייצגים ז'אנרים שונים ומגוונים של המוסיקה הישראלית, אשר לכל אחד המטען המוסיקלי האישי שלו וסגנונו הייחודי. בפרויקט ייקחו חלק: אבי טולדנו, אביבה אבידן, איגי וקסמן, אריק סיני, אילנה אביטל, אדם, דפנה ארמוני, אבי ביטר, בני אלבז, אלונה דניאל, רוחמה רז ומייקל הרפז.

"היכל התהילה" תתעד את התמודדותם של המשתתפים עם משימות מוסיקליות, על כיבוש מחדש של מקומם במרכז שוק המוסיקה הישראלי ועל החייאת שירים שהם נכסי צאן ברזל בתרבות המקומית. שידורי הערוץ ינותבו מתוך אולפני "היכל התהילה" בשידור חי כל יום החל מ 10:00 בבוקר ועד 01:00 בלילה. רצועות שידור תכלולנה את חדר החזרות של הזמרים, תוכניות הגשת קליפים מתוך "היכל התהילה", הופעות יומיות של אורחים מוסיקליים שיגיעו להיכל, וגולת הכותרת - המופע המרכזי שיתקיים מידי ערב בשעה 18:00 עם הלהקה.

במסגרת התוכנית, הזמרים יתמודדו מדי ערב על הבמה המרכזית בתחרות מוזיקלית בשידור חי. הזמרים יבצעו גרסאות כיסוי ללהיטים שהפכו לנכסי צאן ברזל במוזיקה הישראלית, יעבדו על שירים חדשים, יבצעו שירים מקוריים, יארחו מדי יום זמרים צעירים ותיקים, יגישו תוכניות קליפים, ויעסקו במוסיקה מסביב לשעון בפרויקט תיעודי ויוצא דופן בגודלו. אל "היכל התהילה"  יצטרפו זמרים אורחים יומיים.

מדי בוקר יקבלו הזמרים את השירים לקראת התחרות בערב ויתועדו כשהם עושים חזרות במהלך היום עם המנהל המוסיקלי תמיר קליסקי,  כותב, מלחין, מעבד וממייסדי להקת "אתניקס". בשיאו של כל יום, מדי ערב, ישודר המשדר המרכזי בין שעות 18:00-20:00, במסגרתו יתחרו הזמרים בביצועים חיים של שירים ישראלים מכל התקופות. אחת לשבוע (בימי א') יחליטו צופי הערוץ על המשך דרכם של הזמרים. הזמר שיישאר אחרון בהיכל יוכרז כמנצח הגדול.

"היכל התהילה" יעוצב בהשראות מוסיקליות עם קיר תהילה שיהיה מורכב מרגעי השיא בקריירה של הזמרים, תמונות עבר נוסטלגיות, פרסים וגביעים מתחרויות שונות, קטעי עיתונות, אלבומי זהב וכו'. כמו כן הוא יכיל חדר חזרות מקצועי ומאובזר, אולפן שידור מיוחד ובמת הופעות גדולה בחוץ אשר ממנה יועבר מדי יום המשדר המרכזי.

על כוכבי "היכל התהילה":

אריק סיני (צילום: אוהד רומנו)
אריק סיני | צילום: אוהד רומנו
אריק סיני – המאצ'ו הישראלי האולטימטיבי

 בתחילת שנות השמונים נמנה אריק עם הבולטים שבזמרים הישראלים. סיני החל להתפרסם ב-1977 לאחר ששר את "שיר פרידה" שכתב עבורו שלמה ארצי. בעקבות הצלחת השיר ברדיו, הקליט את אלבומו הראשון "אריק סיני" ושנה לאחר מכן יצא אלבומו השני, "צל כבד", בעיבודו של מתי כספי. אלבומיו של סיני נחלו הצלחה עם שורת להיטים כמו "דרך הכורכר", "שובי לפרדס", "אם אתה בסביבה (העיירה שלי)" ו"בשעה שכזאת". במהלך שנות ה-80 וה-90 הוציא כ-7 אלבומים.  לאחר 10 שנות שתיקה הוציא סיני את אלבומו "נאהב עד שנמות" (2003) בהפקת אסף אמדורסקי ובשנה האחרונה שוחררו לרדיו שני סינגלים חדשים פרי עטו. 

רוחמה רז (צילום: אוהד רומנו)
רוחמה רז | צילום: אוהד רומנו
רוחמה רז – נציגת ארץ ישראל היפה                 

רוחמה רז התגלתה כזמיר מירושלים בזמן שירותה הצבאי בצוות הווי חטיבת הצנחנים עם להיטה הגדול כסולנית "בארץ אהבתי השקד פורח", שמהווה עד היום את כרטיס הביקור המקצועי שלה. במהלך שירותה הצבאי היא שרה את כמה מהשירים שיפכו מאוחר יותר לנכסי צאן ברזל בתרבות הישראלית, ביניהם:  "לכל אחד ירושלים", "אגדת שלושה וארבעה", "למה לא", "צלילי גיטרה" "ההר הירוק" ו"ערב קיץ ויונים" .
עם שחרורה זכתה רז במקום הראשון בפסטיבל הזמר והפזמון עם השיר "רקפת". כמו כן, התפרסמו ביצועי השירים שלה "שלג על עירי" ו"בכרמי תימן". רוחמה רז מתאפיינת בסגנון שירים שניתן להגדירם כ"שירי ארץ ישראל היפה והטובה". בשנת 1979 הוציאה את אלבומה "חלומות" – עם השיר שזכה לגרסת כיסוי מצליחה של אייל גולן בשנת 2003 . בשנת 2007 הוציאה אלבום הנקרא "פיסת שמיים", בו היא חידשה כמה משיריה בסגנון קלאסי והוסיפה שירים חדשים.

אבי טולדנו (צילום: אוהד רומנו)
אבי טולדנו | צילום: אוהד רומנו
אבי טולדנו – שגריר ישראל באירוויזיון

אבי טולדנו הוא מהזמרים הבולטים ביותר בארץ הפועלים בסגנון אמצע הדרך. זכה להצלחה גדולה מסוף שנות ה-60 ועד היום. במהלך הקריירה שלו זכה בתואר "זמר השנה" 6 פעמים במצעדי הפזמונים, זכה ב"כינור דוד", ושירים רבים שלו הפכו ללהיטים גדולים והגיעו לראש המצעדים. טולדנו הקליט 25 אלבומים בארץ ובעולם והופיע ברוב האולמות החשובים בעולם, החל מה"מדיסון סקאוור גרדן" בניו יורק ועד ה"אולימפיה" בפריז.
כבר כנער גילה טולדנו את כישרונו במוזיקה והחל לכתוב ולהלחין שירים. את שירותו הצבאי הוא עבר כסולן להקת גייסות השריון, בה היה שותף לתוכניות "שישה ימים בטנק" ו"פשוט שריונר". כסולן התבלט טולדנו בשירים "אחי הצעיר יהודה", "איך אפשר שלא לאהוב אותך", "מי שחלם" ו"שריונים 69". בין השנים 1968-1970 הוציא את אלבום הבכורה שלו, השתתף בפסטיבל הזמר עם השירים "את הרוח" ו"בדרך חזרה" , זכה בתואר זמר השנה במצעד הפזמונים של  קול ישראל, זכה במקום הראשון בפסטיבל לשירי ילדים עם עירית ענבי לשיר "למה ככה". השיר בביצוע השניים זכה לפופולריות רבה והוא אחד השירים המזוהים ביותר עם הפסטיבל.
בשנת 1982 טולדנו ייצג את ישראל באירוויזיון עם השיר "הורה" וזכה במקום השני. שנה מאוחר יותר הלחין לעפרה חזה את השיר "חי", שזכה גם הוא בקדם אירוויזיון ובמקום השני באירוויזיון. בתקופה זו הוא גם רשם נוכחות ערה בתחרויות שירי הילדים השונות: טולדנו  הלחין את השיר "ברוגז שולם" איתו זכה מייק בורשטיין במקום הראשון בפסטיבל לשירי ילדים, השתתף בשירוויזיון עם השירים "יום הולדת" ו"אבא אבא" וזכה במקום הראשון בפסטיבל שירי הילדים עם השיר "ביחד". בשנת 2000 יצא במופע יחיד שנקרא "קפה פריז". ובשנת 2008 הוציא את האלבום "את ואני והוא" שאותו הפיץ רק ברשת האינטרנט.

אילנה אביטל (צילום: אוהד רומנו)
אילנה אביטל | צילום: אוהד רומנו
אילנה אביטל – מלכת הדיסקו

אילנה אביטל נולדה בפריז בשם "בריז'יט אביטבול". כשהייתה בת 11 עלתה ארצה עם משפחתה. כבר בגיל 13 הקליטה לחברת תקליטים גדולה מצרפת 3 שירים בצרפתית. בגיל 16 הפנה אותה מורה לפיתוח קול למפיק שלמה צח, שערך אודישנים לזמרי ליווי ליזהר כהן. בריז'יט הגיעה לאודישן עם השם החדש "אילנה", אותו החליפה כבר בגיל 12, וכבשה מיד את תשומת לבו בעוצמתה הקולית. היא לא התקבלה כזמרת הליווי, אבל צח החתים אותה אצלו.

אביטל פרצה לתודעה הישראלית בפסטיבל הזמר 1977, כשהייתה בת 17, עם השיר "אותך" שכתב והלחין שייקה פייקוב. בשנות ה-80 שיחררה אלבום בצרפתית, השתתפה בקדם האירוויזיון עם השיר "עוד ועוד", הוציאה את האלבום "בזכות ימים כאלו", השתתפה בפסטיגל עם השיר "אבא, אמא וארץ ישראל",השתתפה בקדם האירוויזיון של צרפת, התחרתה שוב במסגרת הפסטיגל עם השיר "בוא אל החגיגה" והשתתפה בקדם האירוויזיון הישראלי עם השיר "די לי די".  לאחר כמה שנים של שקט יחסי, פרצה בחזרה לתודעה בשנת 2001 בעקבות הטלנובלה "לגעת באושר" שהפכה להצלחה. בהמשך שיחקה בסדרה "סיטי טאוור", במחזמר "מרי לו" ב"הבימה", הוציאה דיסק אוסף כפול "סיכוי לאהבה", שכלל את "שיר הפרחה", ואת  הדואט עם אמיר פיי גוטמן  "סיכוי לאהבה", שכתב עמית צח, בנה. בשנתיים האחרונות מופיעה בהופעת בידור, "איזה מין שיפוצניק", לצד יוסי בובליל. בתחילת 2011 הוציאה אביטל סינגל חדש בשם "אז אני לבד" .

אבי ביטר (צילום: אוהד רומנו)
אבי ביטר | צילום: אוהד רומנו
אבי ביטר  - מלך שירי הדיכאון

זמר, שחקן, מפיק, תסריטאי ובמאי קולנוע ישראלי. סגנון המוזיקה בו ביטר מתמחה הנו המוזיקה הטורקית. בין שיריו המוכרים: "מגיע לי", "לא יכול", "כמה כמה", "ללכת בדרך שלך", "תתביישי", "בלעדייך" ועוד רבים וטובים.
ביטר הפיק ואף השתתף במספר סרטים שלא הופצו בבתי הקולנוע, אלא באופן עצמאי . הסרטים של אבי ביטר הפכו במהלך השנים לשם דבר בתרבות הישראלית - אישיותו הססגונית של הבמאי וצבעוניותם של הסרטים העלו אותם למעמד של סרטי פולחן בקרב קהלים רבים.
בשנת 1991 שיחק בתפקיד הראשי בסרט "חבר ואח", סרט שסימן פריצה של ביטר לתחום הקולנוע כשלאחריו כיכב בסרטים "קורבן האהבה", "המלחין האלמוני" "להתראות ארוחת בוקר", "חבר ואח 2" ,"הגורל שלי", "בוכה בגשם". בשנת 2004 שלח ידו גם בהפקה ובבימוי עם הסרט "בכבוד שלי". בנוסף הנחה ביטר תוכנית טלוויזיה משלו "לשפוך את הלב"  בערוץ yes בריזה, וכיכב בסדרת ריאליטי בערוץ ביפ שנקראה "אבי ביטר חי בסרט". בנוסף לקריירה העצמאית שלו כזמר ושחקן, הוביל ביטר אל קידמת הבמה מספר זמרים כישרוניים וצעירים, ביניהם הזמרים ליאור נרקיס, משה כהן והזמרת ליאת בנאי עימה ביצע גם מספר דואטים

איגי וקסמן (צילום: אוהד רומנו)
איגי וקסמן | צילום: אוהד רומנו
איגי וקסמן – נסיכת הרוק של הניינטיז

איגי (מיה) וקסמן היא זמרת רוק , מלחינה וכותבת ישראלית. וקסמן החלה לשיר כשהייתה נערה בצמד "היפוכונדריה" ששימשה כלהקת החימום של להקת נושאי המגבעת. בעקבות הערצתה למתופף להקת משינה - איגי דיין, וקסמן אימצה את השם "איגי".
בראשית שנות ה-90 עקרה מירושלים  לתל אביב והחלה להופיע כזמרת במועדונים כמו "רוקסן" ו"הטריפ" כשאיתה להקת ליווי.  בעקבות הופעה עם "איפה הילד" במועדון רוקסן הוחתמה איגי וקסמן בחברת התקליטים הד ארצי ובשנת 1995 הוציאה את התקליט "אדום", אותו הפיק מוזיקלית ועיבד חמי רודנר, לו גם נישאה. האלבום כלל בין היתר את השירים "תהרוג אותי לאט", "אין לי מה לומר לך" ו"תישא אותי לאשה",  שהפכו להצלחה. שנה לאחר מכן שרה וקסמן את הדואט המצליח עם חמי רודנר "רק בשביל לקבל חיבוק" אשר זכה להשמעות רבות. שנה לאחר מכן הוציאה את אלבומה השני, "לא מחכה יותר לדוור". האלבום כלל, נוסף לשיר הנושא, את "בדרך למילווקי". את אלבומה השלישי של וקסמן "עדינות " הוציאה בשנת 2000 וגם הפעם היה רודנר מעורב בהפקתו למרות שכבר לא היו זוג. בשנת 2006, הוציאה וקסמן את התקליט "מסתובבים" בו כתבה כמה מן הלחנים.  לוקסמן גם ניסיון הנחיה טלוויזיוני, הנחתה תוכנית לילית ב-yes " Y בלילה", השתתפה כזמרת הבית בתוכנית "שירה בשידור" בערוץ 1 בהנחיית יוני רועה ולפני כחצי שנה הצטרפה לאורנה דץ ומיכל אמדורסקי בהגשת התוכנית יפה לך בערוץ 24 במקומה של שרון חזיז.

חיים כהן (אדם) (צילום: אוהד רומנו)
אדם | צילום: אוהד רומנו
אדם – אליל הבנות הראשון בישראל

חיים כהן, אדם, רקדן ושחקן אנונימי בהצגות ילדים, הפך בין לילה לכוכב הפופ הגדול ביותר, שידעה מדינת ישראל.
הוא הזמר הראשון שעורר בישראל תופעות כמו: הערצה, היסטריה וכוכבות במימדי ענק. בשנות השמונים, ללא ספק, היה אדם הדבר החם ביותר במוסיקה בישראל.

 חיים כהן גדל בחיפה, למד תיאטרון, רקד בלהקות נוער וחלם את החלום התל אביבי על העיר הגדולה. ב -1985 קבל את ההצעה להופיע כרקדן בלהקת הלווי של יזהר כהן (עם השיר "עולה עולה") בקדם אירוויזיון  וראה בה עוד הרפתקה קצרה ולא מחייבת, אלא שבמטוס, בדרך לאירוויזיון, שמע אותו המפיק שלמה צח ונדלק על הרקדן הליווי אשר בלט במראה, בצבע הקולי ובכריזמה שלו.

אדם קיבל חוזה תקליטים בינלאומי, ובשמו החדש כריס לייף יצאו סינגלים שלו באירופה,שהפכו ללהיטים ברחבות הריקודים בצרפת, בלגיה, גרמניה, שוויץ ולוקסמבורג. באחד מביקורי המולדת של אדם ואמרגנו שלמה צח, הוחלט להקליט גרסה בעברית ללהיטו השני באירופה "no more light" ובשמו הישראלי: "אין מוצא" . חודש אחרי - וההיסטריה השתוללה. אדם נשאר בארץ.

בתוך ארבעה חודשים מצאת השיר הראשון לרדיו, הפך אדם לאליל: כתבות, פוסטרים, שערים, חוזים, כל תואר אפשרי, זמר השנה, שיר השנה, זכייה במקום הראשון בארבעה פסטיגלים ברציפות והצעות בלי הפסקה. אדם הביא חידוש מרענן לעולם המוסיקה הישראלי ולראשונה נעול "סמל סקס" במדינת הסנדלים והלהקות הצבאיות. בעקבות ההצלחה הפך בין לילה אדם לכוכב ואליל הבנות, ממדי הערצה שלא היו מוכרים בישראל עד לאותה התקופה.

אדם זכה בתואר זמר השנה של קול ישראל במשך שנתיים רצופות (1987-1988), שירו "מצטער" זכה בתואר שיר השנה ב-1988. הוא זכה ארבע פעמים בפסטיגל עם השירים: "לא לוקח בקלות" (1987), "אל תשכח" (1988), "כמו גיבור מצויר" (1989) ו"הנשיקה הצרפתית" (1990). אדם השתתף בקדם אירווזיון של שנת 1991 (זכה במקום השני) ושל שנת 1993 (זכה במקום השלישי). אדם חי חמש שנים של טירוף, רווחים עצומים, תהילת עולם ומצד שני חווה תהליך של אובדן זהות עצמית.

בשנות התשעים חזר אדם לתודעה הציבורית עם סדרת הילדים "פלאי קלעים" בתפקיד עצמו, וב-1994-1995 אף השתתף במחזמר "הקוסם" לצד מיכל ינאי וצחי נוי. בשנת 2007 אדם יצא מהארון ובשנת  ב-2010 הוקרן סרטה התיעודי של הבמאית מירי פרלמן "חיים ואדם" שליוותה את אדם במשך ארבע שנים, גם בנקודות ציון חשובות בחייו כגון: פרידה מבן זוגו, יניר, ביקור בקבר אימו חווה ועוד.

דפנה ארמוני (צילום: אוהד רומנו)
דפנה ארמוני | צילום: אוהד רומנו
דפנה ארמוני – זמרת נשמה ענקית

דפנה ארמוני, אחת מזמרות הנשמה והרוק הגדולות שלנו, פרצה בסערה לתודעת המאזינים כזמרת בהופעותיו של אריק איינשטיין וכבת טיפוחיו של שלום חנוך, שגם יצר לה את אלבומה הראשון. ארמוני זכתה לפרסומה הראשוני, כשהייתה סולנית בשיר "בתוך" ששר צוות הווי חיל האוויר בפסטיבל הזמר והפזמון ב-1977.
בשנת 1978 שיחקה ארמוני בסרט "הלהקה" בתפקיד נועה, החיילת החדשה בלהקה. פרסומה הגדול של ארמוני הגיע בשנת 1979, כשנבחרה להופיע עם אריק איינשטיין ושלום חנוך וביצעה את שירו של חנוך "עד מחר". הופעה זו הביאה לחשיפתה הגדולה אל הציבור הרחב. שנות השמונים היו שנים פוריות לארמוני, ובהן שרה עם זמרים רבים והוציאה את אלבומה הראשון. בעשור זו הופיעה ארמוני יחד עם שלום חנוך, שלמה גרוניך, קורין אלאל, דויד ברוזה וגידי גוב. במקביל הופיעה בתיאטרון הקאמרי בתפקיד ראשי ב"הוצאה להורג" של חנוך לוין, "בית ספר לריקודים" ובמחזמר "המלך ואני".

ב-1986 הוציאה ארמוני את אלבום הבכורה שלה, אשר רוב השירים שם נכתבו והולחנו על ידי שלום חנוך, שהיה גם בן זוגה. כמה מתוכם הפכו ללהיטים מוכרים, ובהם "אוהבת אותך, עוזבת אותך", "רגיש מדי", "היא תיקח אותך", "אלה" ו"ספק ילדה ספק אשה". למרות הצלחתה לא הלכה ארמוני בדרך של זמרת סולנית, אלא הוסיפה להשתתף בהפקות שונות, ובעיקר כזמרת קולות רקע לשלום חנוך ולאחרים. לאחר כשנתיים הקליטה יחד עם שלמה גרוניך אלבום שירי ילדים-ספר/קלטת בשם "בגלל המנגו", שכלל לחנים שלו לטקסטים של אשתו דאז, נירית ירון. ארמוני וגרוניך אף העלו הצגת ילדים עם חומר זה. שיתוף הפעולה עם גרוניך המשיך במופע משותף ב"צוותא" ובמחזמר "אמריקה". בשנת  1992 הוציאה ארמוני את אלבומה השני והאחרון, "אשה אחת פחות", בהפקה משותפת עם יוסי פיין. ארמוני כתבה והלחינה את רוב השירים. בשנים האחרונות הופיעה במחזמר המצליח של הבימה עד היום (1200 הצגות) "בוסתן ספרדי". מאז שנת 2000פיתוח קול הן באופן פרטי והן במסגרת בתי ספר למוזיקה.

אביבה אבידן (צילום: אוהד רומנו)
אביבה אבידן | צילום: אוהד רומנו
אביבה אבידן – מאבני היסוד של המוסיקה הים תיכונית

 את הקריירה החלה כסולנית בלהקת פיקוד דרום בתכניות "מדרום תפתח הטובה" ו"חול בקפה". בשנת 1982 היתה חלק מלהקת הליווי של אבי טולדנו בתחרות האירוויזיון עם השיר "הורה" אשר הגיע למקום השני. באמצע שנות ה-80יוני רועה. ב-1986 הוציאה את השיר "פרי גנך", שנכתב והולחן על ידי יוני רועה וזכה להצלחה חסרת תקדים.  לאחר ארבע שנים הוציאה את אלבום הבכורה שלה "יהיה בסדר", שכלל להיטים חדשים כמו "יהיה בסדר" ו"ימות המשיח".
 ב-1992 יצא אלבומה השני "לכל אדם מלאך", שכלל את השיר שכתב נתן אלתרמן לבתו תרצה אתר, "שמרי נפשך". עד היום הוציאה אביבה כ-7 אלבומים. ובימים אלו משיקה אלבום נוסף חדש "צו הלב" המשולב יחד עם ספר בישול - אהבתה הגדולה השנייה בחיים. חזרה להופיע כזמרת סולו בשיתוף פעולה עם המוזיקאי

מייקל הרפז (צילום: אוהד רומנו)
מייקל הרפז | צילום: אוהד רומנו
מייקל הרפז – כוכב להקת הבנים הראשונה בישראל

מייקל הרפז, יליד מישיגן ארה"ב, החל את דרכו בעולם הבידור כשהגיע לביקור בישראל ב-1995. הרפז ניגש למבחן קבלה ללהקת בנים ואף המציא את שם הלהקה - היי פייב, שהייתה ללהקת הבנים הישראלית הראשונה, שפעלה בשנים 1996-2000. חברי הלהקה, אמיר פיי גוטמן, אייל שחר, מייקל הרפז, עידן יסקין ואייל דסאו חיקו את המודלים הלועזיים שהצליחו באותם שנים בחו"ל, והפכו לסיפור הצלחה עם מראה מלוטש ושירי פופ קליטים.

ב-1996 השתתפה היי פייב בפסטיגל וקטפה את המקום הראשון עם השיר "עולם אגדה". בעזרת מסע יחסי ציבור משומן הפך האלבום הראשון, "היי פייב", להצלחה מסחרית. באלבום זה נולדו הלהיטים "אני", "יום מעונן" ו"אין לנו מה להפסיד". מספר חודשים לאחר צאתו, קיבל האלבום מעמד של אלבום זהב, לאחר מכירת 20,000 עותקים. ביוני 1998 יצא האלבום השני של הלהקה, "כולם רוקדים עכשיו", וזכה להצלחה מסחררת, אף יותר מקודמו. בעקבות האלבום זכתה הלהקה בתואר "להקת השנה" במצעד הפזמונים העברי השנתי של רשת ג'. בינואר '99 הודיע מייקל הרפז כי הוא עוזב את הלהקה וחוזר לחו"ל . מכירות הכרטיסים למופע הפרידה ממנו בסינרמה הרקיעו שחקים.
הרפז כתב והלחין עשרות שירים וג'ינגלים בארץ ובחו"ל ומבצע קאברים לפרסומות. בשנים האחרונות הוא בעיקר מאוד פופולארי בקרב הקהילה היהודית בארה"ב. ב-2005 חזר הרפז לארץ וכתב את הפסקול לגרסה האנגלית לסרטיו של מנחם גולן "ימים של אהבה ו"ריקוד מסוכן". ב-2009 התארח הרפז בסינגל של הראפר שי 360 שנקרא "מי זה?" והצטרף לסיבוב ההופעות שלו. שנה לאחר מכן הרכב הראפ "טוקבק" אירחו את הרפז ואת הראפר איתמר אליאסי
בסינגל השלישי שלהם שנקרא Turn U up .

אלונה דניאל (צילום: אוהד רומנו)
אלונה דניאל | צילום: אוהד רומנו
אלונה דניאל – נסיכת המוסיקה האלטרנטיבית

אלונה דניאל היא זמרת, מתופפת, גיטריסטית, מלחינה ופזמונאית. דניאל עלתה ארצה מאוקריאנה בגיל 12, ועד שהצטרפה לבית הספר לג'אז ומוסיקה בת זמננו "רימון" נפטרה לגמרי ממבטא זר. ב-1986, עם סיום לימודיה בבית הספר, הקימה עם חברים ללימודים את להקת טאטו (עם יובל מסנר, ערן צור)  בה בלטה בשירתה התיאטרלית ומלאת העוצמה, וגם בכתיבתה. מבין תריסר שירי אלבום הלהקה היא כתבה והלחינה שישה ("מריה", "קפטן נמו", "ערפד", "איש קטן בטלוויזיה", "שדים" ו"תנינים"), והייתה סולנית בהם ובשניים נוספים. התקליט של טאטו יצא בסוף 1988, וזמן קצר לאחר מכן החלה הלהקה להתפרק ודניאל המשיכה להופיע ללא הלהקה. ב-1990 הוקלט אלבום הבכורה שלה, "מסיבה במרתף הארמון". את שירה "על גגות תל אביב" הירבו להשמיע ברדיו במהלך מלחמת המפרץ הראשונה. באלבום בלטו גם השירים "שרה" ו"תיזהר מנסיכות".  בהפקה מוסיקלית של עובד אפרת ובעיבודים שלו ושלה.

ב-1991 יצאו דניאל ולהקתה להופעות ברוסיה. מסע זה תועד בסרט ובקליפ של אלבומה השני "זאבים" . במשך 7 שנים פעלה דניאל בתחומים נוספים: היא עסקה בדיבוב סרטים, ערכה והגישה תוכניות מוזיקה ואחרות בתחנת הרדיו 88FM ואף כתבה על ספרות וקולנוע בכמה עיתונים. בנוסף התמקדה דניאל בנגינה - היא למדה לנגן על גיטרה בסתופים והתארחה בהופעות והפקות מוזיקליות. ב-2003 הצטרפה לרביעיית מסנר יחד עם יובל מסנר וערן צור, חבריה עוד מלהקת טאטו, ועם רביעיית כלי המיתר הם קיימו סדרת הופעות והפיקו אלבום שבו עיבודים חדשים שנוגנו בכלי מיתר לשירי טאטו הישנים.
ב-2006 קיבלה דניאל את פרס עידוד היצירה מאקו"ם. השופטים נימקו את הבחירה כך: "שיריה של אלונה דניאל מקוריים, עכשוויים ומשלבים אלמנטים של ההוויה הישראלית עם חוויות אישיות אינטימיות ביותר. למרות ששריה כתובים בתבניות הקלאסיות של השירה העברית, דבר שדי נדיר למצוא אותו היום, מרחב הדימויים שלה והרעיונות מפתיעים ורעננים".

ב-2008, 16 שנה מאז צאת אלבום הסולו הקודם שלה, יצא אלבומה החדש של דניאל, "ליל הבכורה". האלבום הופק בהפקתה המוזיקלית של קורין אלאל. על אף שלא זכה להשמעות רבות ברדיו, גרף האלבום מחמאות מפי מבקרי מוזיקה רבים.

בני אלבז (צילום: אוהד רומנו)
בני אלבז | צילום: אוהד רומנו
בני אלבז – הזמר של העולם החרדי

החל את דרכו כחילוני כשהוציא את אלבום הבכורה שלו בגיל 18 "אהבה ראשונה". בעקבות אלבום זה התלקח ויכוח בין אלבז לדורון מזר- מי מהם שר לראשונה את הגרסה העברית לשיר "אני חוזר הביתה".

לאחר כמה שנים של מגורים בארה"ב, נישא והביא לעולם 8 ילדים, חזר אלבז לישראל ובמקביל החל תהליך של חזרה בתשובה יחד עם כל משפחתו.אלבז הפך בשנות התשעים לזמר הרשמי של מפלגת ש"ס, ובכך היה למעשה "זמר החצר" הראשון בישראל של מפלגה פוליטית.  בני אלבז נולד וגדל כחילוני ברמלה. הוא החל להופיע בלהקתארצות הברית, התחתן עם דליה ונולדו להם שמונה ילדים. לאחר שחזר לארץ, חזר בתשובה עם כל משפחתו . אלבז נודע כזמר של שירי מחאהאריה דרעי) ושיר המחאה נגד תוכנית ההתנתקותבחירות לכנסת החמש עשרהבחירות לכנסת השש עשרה הוצב אלבז במקומות ה-26 וה-28 בהתאמה ברשימת ש"ס לכנסת.
כיום אלבז חבר מועצת העירייה מטעם ש"ס. בנו הוא הזמר גד אלבז, עמו שר מספר דואטים. בתו, מישל אלבז, אף היא זמרת, והיא שרה בפני ציבור נשים בלבד.