רגע לפני שבת, אתם מוזמנים להצטרף למטבח של פבלו רוזנברג שיארח הפעם את אבי סינגולדה לסשן שלם של בישולים, ניגונים וזמירות ישראל. אם אתם כבר לא יכולים להתאפק, אנחנו מצרפים לכם פה הצצה ראשונה לקטע השירה וגם מתכונים שיעשו לכם נעים בפה. 

 סלט קפרזה על מצע של מלוואח

סלסת עגבניות שרי בצבעים שונים
חבילת כדורי בייבי מוצרלה
צרור בזיליקום
כף שמן זית
מלח לפי הטעם
מלוואח אחד

אופן הכנה:

  1. חוצים את עגבניות השרי, ומערבבים לסלט עם מוצרלה ובזיליקום.
  2. מתבלים בשמן זית ומעט מלח.
  3. מטגנים מלוואח ומגישים את הסלט על גבי המלוואח.

 

פסטה פנה עם רוטב קישואים וזיתים

חבילת פסטה מסוג פנה
2 קישואים
3 שיני שום
מיץ מחצי לימון
חצי כוס יין לבן
שליש כוס זיתי קלמטה
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל

אופן הכנה:

  1. מקפיצים במחבת את הקישואים עם שיני שום קצוצות במשך כ-2 דק'.
  2. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל, ומוסיפים את היין.
  3. מצמצמים מעט במשך כ-5 דק' ומוסיפים את הזיתים כשהם חצויים לשניים.
  4. לאחר כ-2 דק' מכבים את האש ושומרים עד לבישול הפסטה.
  5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומערבבים עם הרוטב.

"פבלו, אוכל וחברים", שישי, 15:00