כשבאמתחתו 40 שנות קריירה ולמעלה מ-30 אלבומים, שימי תבורי כבר לא חולם על למלא היכלים ואצטדיונים, כמו אייל גולן. "התעייפתי", הוא אומר. עיקר הפרנסה שלו היום מגיעה מהופעות בועדי עובדים וחלטורות, אבל כאמור - הוא מבסוט. את הדברים המלאים תוכלו לראות בתוכנית "פבלו, אוכל וחברים" שתשודר בשישי הקרוב, בשעה 15:00, ובינתיים, הנה טעימה מהתוכנית, וכמובן – המתכון.   

סנדוויץ בורקס עם חזה עוף

2 בורקס תרד גדולים
2 חזות עוף דקים של 100 גרם

למרינדה:

רבע כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח פלפל ופפריקה לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה

למילוי:

נקניק מעושן כלשהו
פלפלים קלויים
חציל קלוי
טחינה
אריסה
לימון כבוש

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את העוף עם חומרי המרינדה, וצולים על הפלנצ'ה.
  2. חותכים את הבורקס, ומכינים את הסנדוויץ – מורחים טחינה, אריסה ולימון כבוש. מניחים מעל את העוף והנקניק המעושן. מוסיפים פלפל קלוי וחציל קלוי ומגישים.

דג לוקוס חריף

פילה דג לוקוס ללא עור
פפריקה מרוקאית
מלח
שמן זית

לרוטב:

3 פלפלים אדומים – רצועות
2 פלפלים אדומים חריפים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
15 שיני שום
2 כוסות מים

אופן ההכנה: 

  1. מעסים את הדג בפפריקה, מלח ושמן זית.
  2. מבשלים בסיר עמוק את הפלפלים, השום ושאר חומרי הרוטב.
  3. מניחים את הדג מעל, ומגיעים עד לסף רתיחה.
  4. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.

בתיאבון!

>> גם לכם יש מתכון מנצח? שלחו לנו ואולי תזכו בפרסים

>> לכל התוכניות של "פבלו, אוכל וחברים"

"פבלו, אוכל וחברים", שישי ב15:00 ושבת ב17:00, ערוץ 24