רגע לפני סיום העונה הראשונה, נפגש פבלו עם אחד האמנים הותיקים במוזיקה הישראלית, אריק סיני. בין בישול הרוסטביף העסיסי להכנות סלט הכרוב החמצמץ, השניים שוחחו על עליות ומורדות בקריירה, הפרק השני בחייהם (או החמישי במקרה של סיני), ואיך לא, גם שרו יחד. אז אם אתם כבר לא יכולים להתאפק – הנה הדואט והמתכונים שיעשו לכם נעים בפה.  

רוסטביף עם תפוחי אדמה

לרוסטביף:
קילו פילה בקר (ניתן להכין את המתכון גם עם אנטריקוט או סינטה במקום פילה)
כף שמן זית
תבלינים לפי הטעם: מלח גס ופלפל גרוס
3 כפות חרדל גרגירים
2 ענפי רוזמרין

לתפוחי האדמה:
8 תפוחי אדמה פרוסים
תבלינים לפי הטעם: פפריקה, צ'ילי, מלח ופלפל
2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

  1. עוטפים את תפוחי האדמה בשמן זית ומתבלים בפפריקה, צ'ילי, מלח ופלפל.
  2. צולים בתנור שחומם מראש בחום גבוה.
  3. בינתיים מכינים את הרוסטביף לצלייה: עוטפים את הפילה בשמן זית, חרדל, מלח גס, פלפל ורוזמרין.
  4. לאחר כ-15 דקות של צלייה, מכניסים גם את הפילה לתנור, על-גבי רשת, מעל תבנית תפוחי האדמה.
  5. ממשיכים צלייה למשך כ-20 דקות נוספות.
  6. פורסים את הרוסטביף ומגישים לצד תפוחי האדמה.

 

סלט כרוב

כרוב לבן אחד
בצל אחד
2 כפות סוכר
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל
2 כפות חומץ בן יין

אופן הכנה:

  1. פורסים את הבצל ומאדים במחבת.
  2. כשהבצל מתחיל להפוך לשקוף, מוסיפים כרוב לבן פרוס.
  3. כשהכרוב מתחיל להתרכך מוסיפים סוכר וממשיכים בישול עוד כ-2 דקות.
  4. מתבלים במלח, פלפל וחומץ בן-יין.

בתיאבון!

"פבלו, אוכל וחברים", שבת (8.11), 17:00, ערוץ 24