הגבר המושבניק (צילום: Brendan Webster, Istock)
יתרונות בולטים. המושבניק | צילום: Brendan Webster, Istock

בנות, אם הגודל זה פרמטר חשוב עבורכן בבחירת בן זוג, רשמו לפניכן את העובדה הבאה: לגברים שגדלו במושב (או בכפר. או בקיבוץ. העיקר לא בעיר), יש שמוליק* ארוך יותר. הסיבה: הרגלי אכילה שונים.

למסקנה הזאת הגיעו רופאים מבולגריה, שבדקו לא פחות מ-6,200 גברים צעירים, מה שהופך את המחקר שלהם למדגם די מייצג לדעתנו. לפי התוצאות שפרסמו החוקרים, לגברים שנולדו בכפר יש שמשון** גדול יותר באופן "צנוע אך משמעותי" מאשר גברים שנולדו בעיר - הבדל שגדל ככל שהגברים מתבגרים.

כאשר הגברים הגיעו לגיל 19, אלה מהכפר התגאו באורך של 9.72 ס"מ בממוצע, בעוד אלה מהעיר הגיעו לאורך של 9.29 ס"מ בלבד.

הסיבה? כנראה שזה קשור לדיאטה. גברים בעיר אוכלים בעיקר אוכל מעובד, בעוד שגברים מאזורי הכפר אוכלים ירקות שגדלים להם בחצר, וזה מה שמשפיע, בין היתר, על הגודל.

הגבר העירוני (צילום: Egor Mopanko, Istock)
לא עומד במבחן הגודל. העירוני | צילום: Egor Mopanko, Istock

ומכיוון שאנחנו יודעים שאתם עכשיו מודדים בעצמכם ותוהים איך החוקרים הגיעו לגדלים שצוינו לעיל, הנה הדרך שבה הבולגרים מדדו את אורך האיבר אצל הנחקרים שלהם (זהירות, קשה לקריאה): "אורך הפין נמדד כאשר הוא במצב רפוי, עם סרט מדידה נוקשה, מצומת העור ועד לראש הפין... תחת מתיחה מקסימלית, אבל לא כואבת".

אגב, שואלים את עצמכם למה שמישהו יעשה מחקר על גודל האופטימוס פריים*** של גברים באזורים שונים במדינה? צודקים. המטרה, בהתחלה, הייתה שונה - החוקרים רצו לבדוק מדוע גיל הבגרות של גברים מאזורים שונים משתנה. אבל המסקנות הרבה יותר מעניינות מאשר נושא המחקר, אז הנה לכם.

* סקר עצמאי של ערוץ הגברים העלה שרוב הגברים בישראל קוראים לזינם "שמוליק".

** במקום השני הגיע השם "שמשון". לפרטים נוספים, כאן.

*** כן, גם השם הזה עלה בסקר שלנו. עוד לא נכנסת לקרוא?

>> הערסים של הטבע: קרבות החיות הכי מדהימים