1) לא תאמינו כמה גברים רוצים לעשות סקס בשלישייה. סתם, ברור שתאמינו: 84.5% מאיתנו רוצים להיכנס למיטה עם עוד שתי בחורות. למערכת ערוץ הגברים אין מושג מה דפוק אצל ה-15.5% הנותרים. 

הממצא הזה הוא חלק ממחקר גדול של The Journal of Sexual Medicine (ירחון הרפואה המינית). המחקר, שתוצאותיו פורסמו ב-2014, ממפה את הפנטזיות המיניות הכי שכיחות בקרב גברים ונשים. נסקרים משני המינים עברו על רשימה ארוכה של פנטזיות והתבקשו לסמן מה הולך ומה לא הולך מבחינתם, וככה התקבלה תמונה של ההבדל בין המינים בהקשר, ובכן, המיני (התוצאות באחוזים מתוך כלל הנסקרים):

אתם קולטים שסטטיסטית, בערך אחד מכל 50 מכם קרא את הטבלה הזאת בעודו מפנטז על עז, כן?

2) גברים חושבים על מין פי שניים מנשים. כך על פי מחקר שנערך באוניברסיטת אוהיו בשנת 2012 ופורסם במרכז האמריקאי למידע ביוטכנולוגי (NCBI).

אז כן, מתברר שגברים חושבים מחשבות הקשורות למין בתדירות כמעט כפולה מנשים. החוקרים הגיעו לנתונים בדרך הקשה - מאות נסיינים התבקשו לעקוב ולתעד כל מחשבה שעוברת להם בראש – והתוצאות היו שגברים חושבים על סקס 19 פעמים ביום בממוצע, לעומת נשים שחושבות מחשבות מיניות רק 10 פעמים ביום. אגב, גברים גם נוטים יותר לחשוב יותר על אוכל ושינה.

חרמנים, עייפים ורעבים. אנחנו לא גברים, אנחנו מילואימניקים.

3) נשים מפנטזות דרך רגש, גברים מפנטזים דרך אתם יודעים מה. את הממצא הזה פרסם הפסיכולוג ד"ר הארולד לייטנברג כבר לפני 20 שנה: לייטנברג בחן יותר מ-200 מחקרים בנושא מיניות והגיע למסקנה שנשים חוות פנטזיות מיניות באופן רגשי. כשהן מתבקשות לתאר אותן, הן נוטות להדגיש דברים כמו מגע, תגובות גופניות ואווירה. במקרים רבים, הפנטזיות יהיו על פרטנרים שמוכרים להן מהחיים האמיתיים. אצל גברים  העסק הוא גרפי ופרקטי: אנחנו מפנטזים על האקט המיני עצמו (בדגש על נשים שאנחנו נמשכים אליהן ומעולם לא עשינו איתן כלום) ולא על הרגשות הנלווים וכל הדברים המוזרים האלה.

 

4) נשים חוות הרבה יותר פנטזיות מיניות בזמן ביוץ. מחקר שפורסם בירחון להתנהגות מינית בשנת 2012 מצא כי עקב השינויים ההורמונליים שנשים חוות בזמן מחזור, חלה תפנית בפנטזיות המיניות שלהן. הפנטזיות בחלקו הראשון של המחזור ממוקדות יותר בתכונות גופניות; לאחר הביוץ הן חוזרות לכיוון הרגשי שזה עתה דסקסנו, והן גם יותר מגרות. באופן כללי, בזמן הביוץ חלה עליה בכמות הפנטזיות – שזה גם הגיוני וגם שמיש, אם יש לכם גישה ללו"ז שלהן.

5) זה ציור משנת 1814 ששמו "החלום של אשת הדייג". וצייר אותו האמן הוקוסאי (Hokusai) כן, תסמכו על היפנים שאיור של פנטזיה מינית אצלם יכלול איזה פרי ים.

6) זה שיש לה פנטזיה לא אומר שהיא רוצה להגשים אותה. מחקר באוניברסיטת מונטריאול מצא שקרוב ל-60% מהנשים מפנטזות על כניעה מינית (שימו לב, זה דומה מאוד לנתון בטבלה שלמעלה), אבל החוקרים מצאו גם שנשים מבדילות בין פנטזיה מינית לבין הרצון להגשים אותה במציאות. אצל גברים, לעומת זאת, קיים קשר הדוק בין פנטזיה לרצון לבצע – כי כבר אמרנו, גרפיקה ופרקטיקה.

7) בכל הנוגע לפנטזיות, נשים סטרייטיות הרבה יותר פתוחות מגברים סטרייטים. כך נמצא באוניברסיטת קינגסטון בקנדה ופורסם ב"ניו יורק טיימס". האוניברסיטה הקרינה סרטי מבוגרים מכל הסוגים (גברים-נשים, גברים-גברים ונשים-נשים) לגברים ונשים בעלי העדפות מיניות הטרוסקסואליות. החוקרים מדדו את התגובות הגופניות בזמן ההקרנה - דופק, הזעה וכו' - ולאחר הצפייה שאלו שאלות. גברים הכריזו שסרטי גברים עם גברים לא עושים להם כלום, ואכן לא נמדד שום שוני במדדים הפיזיולוגיים; אצל הנשים נמדדו גירויים פיזיים גם בכל שאר סוגי הסרטים, לא רק הסטרייטיים. החוקרים הסיקו שנשים פשוט פתוחות יותר להיסחף עם התרחיש בלי קשר למין המככבים בו, לעומתנו הגברים עם המחשבה המקובעת שלנו.

 

8) למרות מה שכולם אומרים, כולנו חושבים על מישהו אחר כשאנחנו במיטה. לא פחות מ-80% מהנשים ו-98% מהגברים הודו שחשבו על אדם אחר בזמן שהם קיימו יחסי מין עם בן/בת הזוג בתקופה האחרונה. כך על פי מחקר שפורסם בשנת 2010 ב"דו"ח קינסי", מגזין הרשת של מכון קינסי לחקר המיניות, הרבייה והפוריות. האם זה אומר שכולנו בוגדים? רחוק מאוד מכך, אבל זה כן נורמלי לחלוטין לפנטז על מישהי אחרת בזמן שאצתם מקיימים יחסי מין. רק שימו לב להבדל שבין "לפנטז על" ו"לדבר על", כן?

 

9) רבע מהאנשים חווים רגשות אשם על הפנטזיות שלהם. כך עלה במחקר של אוניברסיטת ורמונט מ-1995. החוקרים מצאו כי אלה שחשים אשמים על הפנטזיות שלהם נוטים להדחיק את הפנטזיות הללו ורצונות אחרים שלא צריכים להיות מודחקים. התרחיש הזה יכול כמובן ליצור חיי מין לא מאושרים עם בן/ בת הזוג, אז פשוט אל תרגישו רע לגבי מה שאתם מפנטזים עליו.

כלומר, אלא אם יש לכם פנטזיות על תמנונים. בקשר לזה אתם לגמרי מוזמנים להרגיש רע.