כולנו נתקלנו בטריקים בתחומים אחרים בחיים שעוזרים לכם בעת צרה, אז למה לא כשזה נוגע למסיבה טובה או בילוי עם חברים?  הטיפים הקטנים והמרעננים האלו יעזרו לכם בתחום האלכהול - בין אם נתקעתם ללא פותחן או שההשקעה הכספית בוודקה פרימיום קצת כבדה עליכם, העצות הבאות ישדרגו לכם את השתיה. ותזכרו: הכי טוב לשתות בצורה אחראית: אל תשפכו את המשקה, אבל גם אל תגזימו. 

לקרר את המשקה בשתי דקות

הוראות: קחו פחית בירה והניחו אותה בגיגית עם מי קרח עם מלח.  המשקה יתקרר במהירות, הודות לחוק השני של התרמודינמיקה. על רגל אחת:  המלח מוריד את נקודת ההקפאה של המים, וגורם למים להיות אקסטרה קרים.

 

להפחית את הקצף בבירה

טיפ למתקדמים, אבל אנחנו סקרנים לשמוע על מישהו שניסה את זה: מדענים בלגים, שהקדישו את חייהם בצורה אצילה לחקר הבירה, מצאו בשנה שעברה שכשבירה עוברת דרך צינור זכוכית עם מגנט מאפשר שליטה בכמות הקצף. מזגתם לא טוב, אין לכם סבלנות לכחות ולא בא לכם סתם לשפוך בירה? בתאוריה גם המגנט עם הטלפון לפיצריה שתלוי לכם על המקרר מ-2007 יעשה את העבודה. שמישהו יספר לנו אם הוא ניסה והצליח.

להפוך אבטיח לחבית

למרות החורף ששולט כרגע, בעוד כמה חודשים כבר תשרצו בשמש ובאירועי על האש. ואם אתם אורחים טובים – תדאגו להביא אבטיח-חבית לכל אירוע. זה לא כזה, מסובך, והאפשרויות הטמונות בשפצור הזה גורמות לנו להשתכר רק מהמחשבה עליהם.

לסנן וודקה זולה בבריטה

אין לכם כסף לוודקה איכותית והזמנתם אורחים למסיבה? תרכשו את הוודקה הזולה בקיוסק השכונתי, ותעבירו אותו במסנן של מתקן הבריטה הביתית בין 3 ל -6 פעמים. רק תזכרו לסמן את הניסוי, כדי שהשותפים שלכם לא יקבלו הפתעה לא נעימה. אנחנו עוד לא ניסינו את הטריק הזה, כך שזה על אחריותכם בלבד. או שפשוט במקום לקנות וודקה זולה ולבזבז פילטר בריטה, תקנו וודקה קצת יותר טובה מראש.

יין בבלנדר

באופן דומה לשיפור הוודקה, אתם יכולים באותה מידה לשדרג יין אדום זול ו"לאוורר" אותו בבלנדר הביתי במשך חצי דקה עד דקה.

מכונת מרגריטה ביתית

לא באמת הצלחנו לעקוב אחרי הסרטון של הרדנק האמריקאי, וגורסי האשפה פחות נפוצים בארץ מאשר בארה"ב – אבל זה עדיין מגניב לראות, ואם תצליחו להשיג את המצרכים והאביזרים – תודיעו לנו, נבוא לטעום.

פתיחת בקבוק יין עם נעל

שכחתם את פותחן היין בבית? אין בעיה, חלצו את הנעל והדהימו את הנוכחים. כל מה שצריך לעשות זה לדפוק את בסיס הבקבוק על קיר, כשהנעל משמשת כחוצץ – בסופו של דבר השימוש בכח יעבוד, רק כדאי שהחברים יחכו עם הכוסות מוכנות ביד כשמפל היין יגיע.

ואם זה נראה לכם מקצועי מדי, הנה אנשים אחרים שניסו ליישם את הטריק. בגדול, זה עובד לגמרי.

בקבוק בירה + מסור חשמלי

אם כבר השתמשתם בנעל ודפקתם את היין בקיר, לבירה תמיד תוכלו ללכת על הדרך המסוכנת יותר ולהשתמש במסור חשמלי. זה נראה טוב, אבל אנחנו אישית היינו נמנעים מזה, בייחוד אם יש מצית בסביבה.

טיפ לסיום: אל תקחו לי את הבירה

יושבים על הבר, ויצאתם לעשן? קפצתם לרגע לשירותים והפקרתם את הבירה? שימו על הכוס תחתית, זה הסימן הבינלאומי ל"עוד לא סיימתי לשתות, אני חוזר".

אין תמונה
מיד אשוב

 עוד בערוץ הגברים: