ראשן מיול

כוס - ספל נחושת

קוביות קרח

רכיבים

50 מ"ל וודקה ראיכותית

חצי ליים טרי

100 מ"ל ג'ינגר אייל מוגז או ג'ינגר ביר למקפידים

לקיִשׁוּט – פלח ליים/לימון 

דרך ההכנה

סוחטים שתי שמיניות לימון לספל

ממלאים אותו בקוביות קרח עד הסוף.

מוזגים את הוודקה ולאחר מכן ממלאים ב ג'ינג'ר אייל/ג'ינג'ר ביר עד שפת הכוס.

סוחטים פלח ליים / לימון מעל הקרח ומקשטים בפלח לא סחוט מלמעלה.

קאפי-רוסקה

כוס - צנצנת או כוס הייבול

קרח כתוש

רכיבים

40 מ"ל וודקה איכותית

15 מ"ל ליקר טריפל סק איכותי

10 מ"ל סירופ סוכר

1/2 לימון טרי חתוך לפלחים

1/4 תפוז טרי,

1 כפית ריבת לימון איכותית (ניתן לרכוש בכל חנות)

קישוט

קליפת תפוז

דרך הכנה

כותשים את פלחי הלימון ונתחי התפוז בכוס בעדינות.

מוסיפים את הוודקה והריבה ומערבבים היטב.

לאחר שהריבה נמסה לגמרי, מוסיפים את שאר המרכיבים וקרח כתוש.

מערבבים את כל החומרים יחד ומקשטים.

טיפ

הקוקטיל מעט מסובך לאיזון מבחינת טעמים. הרגישו חופשי להוסיף מתיקות או חמיצות לפי הטעם.

רוסקי קולינס

רכיבים

1/2 כפית גרידת לימון

10 מ"ל סירופ סוכר

100 מ"ל סודה

40 מ"ל וודקה איכותית

דרך הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד, מוזגים לכוס גבוה ומוסיפים גרידה לימון וסוכר לפי הטעם

הלבשה: קסטרו, סליו, פול אנד בר, טופשופ, סטיב מאדן, זארה

>>> לעמוד הפייסבוק של וודקה רוסקי סטנדרט, כמו שוודקה צריכה להיות

>>> לעוד כתבות שיעשו לכם את ערב השנה החדשה