זהו סיפורם של בני זוג ממרכז הארץ, שניהם בשנות ה-50 לחייהם, הורים לשלושה ילדים, המנהלים מזה למעלה מעשור עסק משגשג בתחום הטכנולוגיות החדישות.

הגבר שימש כמנהל הבכיר בחברה, בעוד שאשתו ניהלה את קשרי החוץ עם לקוחות בארצות הברית ובאירופה. החברה עצמה גלגלה מדי שנה מחזור של עשרות מיליוני דולרים, ובני הזוג אף שקלו להנפיק אותה בבורסה.

הסכם השלום שנחתם בין ישראל לדובאי לפני כמה חודשים פתח לחברה של בני הזוג חלון הזדמנויות חדש כדי לשדרג את רמת ההכנסות של העסק, והם החלו לתכנן כיצד למכור את מוצריהם באיחוד האמירויות.

וכך, בחודש האחרון טסה האישה לפחות שלוש פעמים לדובאי, שם נפגשה עם אנשי עסקים שונים כדי לקדם אפשרות של חתימה על עסקאות לרכישת המוצרים של החברה, אלא שבפעם הרביעית בה התכוונה האישה לטוס, הגבר כבר הרים יותר מגבה אחת ודרש מאשתו הסברים ואמר לה שהפעם הוא מעוניין להצטרף אליה לנסיעה.

"זה נראה לי מוזר מאוד שהיא טסה שלוש פעמים לדובאי, והפעם היא טענה שיש לה פגישה בלונדון עם איש עסקים מאיחוד האמירויות כדי לקדם את העסק עם צד שלישי, איש עסקים מהודו", ציין הבעל, "אמרתי לה שאני רוצה להצטרף לנסיעת העסקים הזו, אבל היא סירבה בתוקף בנימוק שאני מתערב בעבודתה. זה נראה לי די מוזר וחשוד, כי מה יש לה להסתיר ממני?", הוסיף הגבר וסיפר שבשנתיים האחרונות יחסיהם הגיעו לשפל חסר תקדים ולא קיים ביניהם כל קשר פיזי.

הבעל חשד כי אשתו מנהלת רומן עם איש עסקים תושב דובאי, ושנסיעותיה הן לא תמימות כפי שהציגה אותן ולא נועדו רק לקידום החברה שבבעלותם. מבלי להמתין יותר מדי, הוא שכר את שירותיה של עורכת הדין שרין סולן, והוציא צו האוסר על אשתו לטוס לדובאי או ללונדון לנסיעות עסקים על חשבון קופת החברה.

האישה, שנותרה המומה מהצו שהוציא נגדה, טענה מנגד כי מדובר בנסיעות עסקים שהן "נטו לקידום החברה וחתימה על חוזים לשיתופי פעולה עתידיים עם אנשי עסקים מדובאי ומלונדון על מנת לחשוף את מוצרי החברה לשווקים חדשים".

"אני לא מנהלת שום רומן ואין לי מושג על מה הוא מדבר" טענה האישה, "מדובר בנסיעות עסקים בלבד וזכותי שבעלי לא יתערב בתפקיד שלי", טענה האישה להגנתה.

הבעל מצדו לא קיבל את טענותיה של אשתו, פנה לבית המשפט בדרישה למנוע ממנה לטוס על חשבון החברה ורק על חשבונה, וכן ביקש לפרק את החברה שבבעלותם. ומה בנוגע ליחסים בין השניים? ובכן, במקרה הזה, ימים יגידו.