אם אין לכם בעיה של מקום, ואתם יכולים לוותר על חלק משטח האחסון שמציע האי במטבח, אולי כדאי שתשקלו את העיצוב היפהפה הזה של המעצב ההולנדי רוברט קולניק ותהפכו את האי לאקווריום ענקי של מים מלוחים, לכאורה המקום המושלם לזרוק אליו שאריות מזון.

עוד באתר לעיצוב הבית:

כולל דגי מאכל

אל חשש, חלק משטח האחסון יינצל, שכן האי האוקייני (The Ocean island) דווקא מחביא מאחוריו מקום אחסון בצורת האות L. כמו כן הוא מתחבר לכיור, לגז, וגם נפתח כדי שתוכלו לתחזק אותו היטב.

חוץ מנוי, יכול האי האוקייני לשמש גם מקום גידול לפירות הים שלכם. כל שתצטרכו לעשות הוא לשלות מתוכו סרטנים, לובסטרים ושרימפס. כלומר, אם אתם חסרי לב ויכולים להסתכל על האוכל שלכם בעיניים. אנחנו נוותר. 

אקווריום במטבח
מתחבר לברז ולגז
אקווריום במטבח (צילום: Kolenik)
קל לתחזוק | צילום: Kolenik
Kolenik (צילום: Kolenik)
מהפנט | צילום: Kolenik