כששני מעצבי פנים מתחתנים וחולקים בית, זו לא בדיוק הפתעה שמדובר בחלל ששווה לצלם. אבל שום דבר לא הכין אותנו ליופי של הדירה של נייט ברקוס וג׳רמיה ברנט במנהטן, שנראית כמו סך כל החלומות הרטובים שלנו. בני הזוג, שגם מנחים ביחד תוכנית עיצוב בטלוויזיה האמריקאית, חזרו לניו יורק לאחר כמה שנים בלוס אנג׳לס, שם הם גרו בבית גדול ושטוף שמש. למרות שהחזרה לעיר חייבה אותם להתפשר ולהצטמצם בגודל הבית (הם מספרים שבסלון בלוס אנג׳לס היו להם לא פחות מ-30 רהיטים, ואילו בסלון הנוכחי יש שישה), הם בהחלט לא התפשרו על העיצוב.
עוד בערוץ עיצוב הבית:
>> כך מעבירים ילדתי העשירים את הזמן בבידוד
>> ב-300 שקל הילה עשתה מהפך מדהים לקיר הסלון
בגיליון החדש של Architectural Digest השניים מספקים הצצה לדירה החדשה, שבה הם חיים עם שני ילדיהם, פופי ואוסקר. ניכר שהתקופה האהובה עליהם היא אמצע המאה הקודמת, והבית מלא גוונים חמים של חום ובז׳ ורהיטים בצורות גיאומטריות שונות, עם חפצים שחלקם אכן עוצבו במאה הקודמת וחלקם בתקופות מוקדמות יותר, עד למאה ה-18. אחת האטרקציות המרכזיות? גשר זכוכית שקוף שמפריד בין שני חלקי קיר ספרייה ענקי עשוי עץ אלון, שמשמש בחלקו התחתון כמסגרת לאחת מספות הסלון. "הקיר הזה הוא הדבר האהוב עלינו בדירה", אמרו השניים בריאיון למגזין, והוסיפו שזה הדבר הראשון שעיצבו בה, ונתן את הטון לשאר חללי הבית.
שטח הדירה 315 מ"ר והיא נמצאת בבניין שנבנה ב-1899 ועבר שיפוץ נרחב. הבית אמנם אקלקטי ומלא בחפצים מתקופות שונות, חומרים ומרקמים שונים, אבל השניים שמרו על גוונים ניטרליים שמעניקים מראה אחיד ושלם. בסלון ניצב שולחן שיש משנות ה-70 של המאה הקודמת, והחומר משמש גם לחיפוי האח בסלון ולמשטח השולחן בחדר האוכל. גם במטבח יש טקסטורת שיש יוצאת דופן, בתוספת ברזים זהובים שעוצבו במיוחד עבור הזוג.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagramperfect corner @nateberkus @jeremiahbrent styled for @archdigest @nicole_franzen
>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק
View this post on Instagram
View this post on Instagram
המקום היחיד שבו פלטת הגוונים האחידה נשברת היא חדרי הילדים. בחדרה של הבית יש מיטה ושטיח מקיר לקיר בגוון ורוד עתיק וטפט שעליו מאוירים עצים ופרחים, ובחדרו של הבן הקירות מחופים טפט צבעוני מלא בחיות. גם בחדרי הילדים ניתן למצוא רהיטים ואביזרים בוגרים יותר, שמתכתבים עם סגנון הווינטג׳ של שאר הבית. חדר השינה, חדר הארונות והשירותים עוצבו בגוונים בהירים יותר, כך שהם מרגיעים במיוחד אבל בהחלט לא נטולי אופי. כל מה שנותר הוא לבהות בתמונות, לקנא והכי חשוב - לשאוב השראה.