פופ אפ ואן, בר בשדה תעופה וסניף מוזר של ננדוס הם חלק מהזוכים בתחרות העיצוב הבינלאומית של המסעדות והברים. ויש גם נציג ישראלי - בר היין טייסטינג רום בשרונה
התחרות השנתית הבינלאומית לעיצובי מסעדות וברים נערכה זו הפעם השביעית, ובה סקר פנל של מומחים לעיצוב, אירוח ולייפסטייל מעל 860 מקומות. בתחרות, שהתקיימה בלונדון בחודש שעבר, אפשר למצוא מגוון קטגוריות, שהובילו כמובן לזוכים בשלל מקומות וסגנונות. מברים אפלוליים בשדות תעופה ומזללות מהירות ועד מסעדה הודית ורודה להפליא בלבה של לונדון.
לפניכם כמה זוכים מוצלחים, כולל הנציג הישראלי שזכה כבר הטוב ביותר במזרח התיכון ובאפריקה – טייסטינג רום בר יין שבשרונה. הבר משמש גם כחנות יין וחדר טעימות, ובו מקבלים המבקרים כרטיס מגנטי שבאמצעותו טועמים ממבחר של 40 יינות בשלוש מידות מזיגה שונות ממערכת מזיגה ממוחשבת.
בשנה שעברה, כזכור, זכתה מסעדת טופולפומפו, כמסעדה היפה במזרח התיכון. המסעדה היא מטבח אש אסייתי, והיא מתפרשת על פני כ-700 מ"ר במפלסים בגבהים שונים, שגוניה צהוב ושחור, להעצמת תחושת האש והלהבה.
_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ