ג'ניפר בולקוק בת ה-31, היא אמא לשלושה, ואולי זה נשמע לכם דוחה, אבל היא אכלה את השלייה שלה מיד לאחר כל לידה. היא החזיקה, חיבקה והניקה לראשונה את בנה אלפי, עד שנרדם, ואז התפנתה ג'ניפר לאכול. "בעלי, טובי, הושיט לי צלחת. זה לא היה כריך או ארוחה בריאה. זו הייתה השליה שלי".

אכלה שליה (צילום: ג'ניפר בולקוק)
היה טעים? | צילום: ג'ניפר בולקוק

האיבר, קצוץ לחתיכות קטנות, אדום ונא, שמילא צלחת ארוחת ערב קטנה, הוא הארוחה הראשונה שלאחר הלידה של ג'ניפר. "הרמתי חתיכה, הנחתי אותה בתוך הפה שלי. היה לזה טעם עקוב מדם וספוגי, כמו כבד. אבל לפני שהספקתי לחשוב על זה יותר מדי, שטפתי את זה עם לגימה של מיץ תפוזים", אם ציפיתם שהיא תפרוש בשלב הזה, טעות בידכם, "חזרתי על התנועה הזו, עד שכל חתיכה נאכלה וכל מה שנשאר על הצלחת היה כמה טיפות של דם".

ג'ניפר לא החליטה לאכול את השלייה לשם הטעם וההתנסות הקולינרית, היו לה סיבות טובות מזו, "תמיד סבלתי מתסמונת קדם וסתית חמורה, ודאגתי שאפתח דיכאון שלאחר לידה. שמעתי כי המאפיינים שבשליה יכולים לעזור להפחית את הסיכויים. הייתי מוכנה לנסות כל דבר".

"בלידת אלפי, כיום בן 7, לא פתחתי דיכאון שלאחר לידה", סיפרה ג'ניפר,"אז עשיתי את אותו הדבר שוב עם הבן השני שלי והבת ג'סיקה, בני חמש ושלוש כיום". היא המשיכה והסבירה, "אני לא יודע אם זה עזר למנוע ממני ללקות בדיכאון אחרי לידה, או אם זה היה רק ​​פסיכולוגי, אבל אף פעם לא נכנסתי לדיכאון ונהניתי מהשנים הראשונות היקרות אלה עם הילדים שלי. אני לא יכולתי לבקש משהו יותר."

ומה לגבי הטעם, אתם כמובן שואלים, ג'ניפר מגדירה זאת כך: "שונה אבל בסדר". שיהיה בתאבון.

(מקור)