אכילת בשר אדם היא טאבו, אבל היצירות החולניות של האמנית הקולינרית אנאבל דה וטן מביאים אותנו הכי קרוב שאפשר לחוויה האמיתית. הייתם אוכלים ראשי תינוקות מתים עשויים שוקולד לבן? אמנם הקינוחים הללו טעימים, אך הם ללא ספק מעוררים בחילה.
רוצים עוד הרבה סיפורים מעניינים, מרגשים ומטורפים? תנו לייק בפייסבוק
"אתה מקבל איזה ריגוש קטן באכילת משהו שהעיניים שלך אומרות לך לא לאכול, אבל האף ובלוטות הטעם שלך מכריחים אותך לטרוף", אמרה אנאבל. ההשראה שלה מגיעה מסרטי אימה ואמנות אלטרנטיבית, וסגנונה המדוייק הוא התוצאה של אימונים בפחלוץ וכשרון רב.
(מקור)