View this post on Instagram

A post shared by Rita Goldstein (@goldrita)

< script async src="//www.instagram.com/embed.js">

הן אוכלות כל מה שרק מתחשק להן, גורמות לנו לרצות לזלול את מה שהן מכינות וללכת לאכול במסעדות שהן בוחרות, יש להן עוקבים באלפים, חיבה עזה למטבחים, ותמיד נראה אותן טועמות, לועסות או מתעדות הכנה של אוכל. עם כל האהבה העזה שלהן לפחמימות ושאר ירקות, איך אושיות האוכל הכי מדוברות בארץ מצליחות לשמור על הבריאות שלהן בין כל הבורקסים, הפסטות והעוגות המפורסמות? יצאנו לברר.

דניאל עמית: "משתמשת בשמחת חיים"

נפתח בזו שעשתה קריירה מפסטה בסיר אחד - דניאל עמית, שלא משנה באיזו שעה תבקרו באינסטגרם של הבלוגרית התוססת בת ה-31, ככל הנראה שהבטן שלכם תתחיל לקרקר בצרחות, עד שאיכשהו תמצאו את דרככם אל המקרר. עמית היא מבלוגריות האוכל החזקות והמוכרות בארץ, שמצליחה לגרום ל-292 אלף עוקביה לרייר מדי יום, ולהכין את מתכוניה המושחתים זמן קצר אחרי פירסומם. אם אתם עוקבים אדוקים, וודאי שכבר הכנתם את הפסטה בסיר אחד בשמנת וחמאה ואם לא, בטח כבר טעמתם אותה איפשהו. עמית התפרסמה בעיקר בשל חיבתה העזה לאוכל מושחת לסוגיו, ובשל העובדה שענייני דיאטות ורגשות אשם, מעולם לא נכחו בפיד שלה. בנוסף למתכונים האהובים, מסעדנים ומפרסמים פונים אל עמית בלי סוף כדי שתגיע לאכול ולפרגן, כך שאפשר לומר שמדובר בעבודת חלומות לחיך. אך מה עם הבריאות? עמית מודה שהעיסוק בבריאות הוא לא הצד החזק שלה, "משקיעה רבע שעה ביום גג", אבל יש כמה דברים שהיא בכל זאת משתדלת ליישם.

מה את עושה בשביל הבריאות שלך?

"משתדלת לשתות 2 כוסות מים כשאני קמה בבוקר, הולכת לשיננית פעם ב-3 חודשים קבוע, ומשתמשת בשמחת חיים, זה בריא".

איך נראית התזונה שלך?

"תלוי על מה חלמתי בלילה. אם אני הולכת לישון עם דודה לשניצל ופסטה אז אני אקום ואכין את זה לארוחת צהרים. אין לי ארוחת בוקר, מתחילה תמיד בצהריים וכל יום נראה אחרת. אין תפריט קבוע".

ומה עם ספורט?

"עושה הליכות לפעמים. 40 דקות עד שעה, פעם פעמיים בשבוע. אני יכולה יותר אבל לא עושה".

מה את הכי אוהבת לאכול?

"וואי זו שאלה קשה ובדרך כלל אני עונה מלא מאכלים כמו: בצקים, דגים נאים, גבינות, דים סאם. וכמובן את הפסטה שלי, שגם אם אני מפוצצת, אני אאכל אותה. זה לא משנה כמה פעמים אכלתי את הפסטה, אני לא מצליחה לעמוד בזה כשמגיעים חברים ומבקשים אני אוכל גם".

יש משהו שבחיים לא תאכלי?

"אני לא אוהבת מקרונים, לא אוהבת גביניות, לא אוהבת פלפל ממולא, לא מתה על חלווה".

לפעמים את מרגישה שעצם העיסוק שלך גורם לך להרגיש לא טוב? אחרי יותר מדי אוכל?

"כמו שכל בן אדם שיוצא ממסעדה והוא מרגיש כבד, אז ברור שזה קרה לי גם כמו לכולם. היה לי מקרה באמסטרדם למשל, שחברים שלי סגרו טיסה והתייעצו איתי לגבי מסעדות שם ואני מתה על אמסטרדם, הייתי שם 6 פעמים אז לא עמדתי בזה, קניתי כרטיס טיסה וטסתי אליהם באותו רגע עם חברים ושם טרפנו את כל העיר. יש ימים שאני אוכלת הרבה ויום למחרת אני אוכלת דברים יותר קלילים ובראים לפחות עד הערב ואז בערב חגיגה".

במה היית שמחה להשתפר?

"הייתי מאוד מאוד רוצה לשתות הרבה מים כי יש הרבה ימים שאני חיה על כוס אחת, ואולי גם הרגלי אכילה לאכול יותר מאוזן ומסודר. אני שונאת ספורט אבל הייתי רוצה לאהוב את זה".

View this post on Instagram

A post shared by Daniel Amit (@danielamit)

סימה ביטון: "אני מודעת מאוד לכל מה שאני מכניסה לפה"

לסימה ביטון פוני, שפית ומשפיענית ברשתות החברתיות, מאוד חשוב לשמור על הבריאות שלה, על אימוני הכושר הקבועים, ולאזן בין מאכלים מושחתים לבריאים. למרות שגם בעמוד האינסטגרם שלה תמצאו מתכונים משובחים, מושחתים ומגוונים וביקורים תכופים במסעדות מכל הסוגים ללא הפסקה, יש לה חוקי איזון משלה. "אני דואגת למספיק שעות שינה, מתאמנת לפחות 3 פעמים בשבוע, אוכלת חלבונים, פירות וירקות".

איך נראית התזונה שלך? יש לך תפריט קבוע?

"בבוקר אני אוכלת יוגורט ופירות, אחר כך, חטיף חלבון, בצהריים קליל חזה עוף וירקות, ובערב אם אני יוצאת אז דג וירקות ובבית סלט וביצה".

מה עם ספורט?

"שלוש פעמים בשבוע אני עושה אימון כוח אינטנסיבי עם מאמנת, הליכות בין פעמיים לשלוש בשבוע".

ומה את עושה בשביל הנפש?

"עיסוי גוף שמשחרר את השרירים התפוסים, טיפול בדיקור, רפלקסולוגיה לגוף ולנשמה".

מה את הכי אוהבת לאכול?

"המאכל שאני הכי אוהבת הוא המאכל שגדלתי עליו: בורקס של אמא שלי היווניה, במילוי בשר וצנוברים או תרד וגבינות - הכול תוצרת בית בליווי סלט ירקות קצוץ דק עם הרבה לימון ושמן זית המאכל הכי מושחת שאני אוהבת זה המבורגר וצ׳יפס, והכי בריא שאוהבת זה דגים נאים כמו סשימי, סביצ׳ה, וירקות חיים וצלויים מכל הסוגים".

איך את מאזנת בימים בהם אכלת פחות בריא?

"מקזזת המון, בימים שאני מגזימה אני מיד מקזזת ביום עם עד 600 קלוריות".

האם משקל זה משהו שחשוב לך? חושבת שיש קשר בין משקל לבריאות?

"מאוד מאוד מאוד. המשקל והמראה החיצוני חשוב לי מאוד, כמו שאני אוהבת אסתטיקה בכל תחום חשוב לי להרגיש ולהראות טוב, אני מודעת מאוד לכל מה שאני מכניסה לפה - למרות שתמיד העוקבות רושמות לי שזה נראה שלא, כל ביס נרשם אצלי בפנקס בראש ואני דואגת לאזן בספורט או בקיזוז קלורי. בשורה התחתונה - את נראית כמו מה שאת אוכלת וזה אחד האתגרים לדעת לעצור כשצריך, כל יום הוא מלחמה חדשה - ככה אני קוראת לזה".

במה היית רוצה להשתפר השנה?

"הייתי רוצה ללמוד לאכול יותר מאוזן, להסתפק בביס ולא בקינוח שלם ולאכול פחות פחמימות וסוכרים".

 

View this post on Instagram

A post shared by simabitton סימה ביטון (@simabitton)

ריטה גולדשטיין: " לא משנה מה, אני אף פעם לא מדלגת על ארוחות "

ריטה גולדשטיין, בת ה-33 היא כתבת ואושיית אוכל מוערכת, שבין ארוחת טעימות אחת לשנייה, היא מככבת בעליזות חיננית על המסך שלנו עם המלצות אוכל, בשלל צבעים ומינים. ועל אף שהיא נצפית לרוב טועמת ובוחנת מאפים וחטיפים ססגוניים עם מילויים חלומיים, היא מצליחה לעצבן לא פעם אנשים בשל גזרתה הסופר חטובה ודקיקה שלה.

אז איך זה יכול להיות באמת שאת כל הזמן נצפית זוללת מאפים ומתוקים, ומה את אומרת לכל התוהים והרוגזים?

"קודם כל אני עונה שזה כנראה זמני, זה ככה עכשיו. אנשים אוהבים להגיד לך שאת רזה אבל אני תוהה אם יגידו לי איך השמנת אם אני אשמין, אבל אני באמת לא משקיעה בעצמי בלהיות רזה, אני לא מגבילה את עצמי באוכל, אני פשוט משקיעה בספורט כל החיים, מילדות אני רוקדת. אני משתדלת לעשות ספורט כי אני אוהבת. וכי זה גורם לי להרגיש טוב ואין לי כל כך מה לענות על זה. זו כנראה קומבינציה של גנטיקה ותקופה בחיים".

נשמע שבאמת התברכת.

"כשהתחלתי לכתוב על אוכל לפני 10-12 שנה, הייתי מוקפת בכל כך הרבה אוכל והסתחררתי, אז עליתי הרבה במשקל, משהו כמו שבעה קילו, אבל היום כנראה הגוף התאזן, ואני גם יודעת לאכול באופן מדוד וגם דברים שאני טועמת, אני לא חושבת שזה חובה לסיים אותם. כי זה גם בלתי אפשרי. לא עשיתי שום דבר כדי לרדת במשקל, זה פשוט קרה. וחשוב לציין שגם כשעליתי במשקל לא ייחסתי לזה חשיבות".

איך בכל זאת את שומרת על הבריאות?

"אני אוכלת הרבה פירות וירקות, חשוב מאוד, משתדלת לעשות ספורט פעם ביום או יומיים ומאוד משתדלת לא ללכת לישון מאוחר כי אני קמה מוקדם, והדבר הראשון שאני עושה כשאני מתעוררת בבוקר זה לשתות כוס מים עם חצי לימון, כבר שנים".

איך נראית התזונה שלך?

"אין לי דרך להגדיר את זה, כי נגיד השבוע לפני יומיים היה לי יום שאכלתי ב-4 מסעדות לכמה כתבות, אז יש לי ימים כאלו ויש ימים שאני עובדת מהבית ואז אני אוכלת ארוחות בריאות. אם אני בבית, אז בבוקר אני אוכל או פרוסת לחם עם חמאת בוטנים ופירות או גרנולה, לצהריים אוכל סלט עם מלא ירקות שחלק מהם יהיו מהגינה שאנחנו מגדלים, בורגול או סלט ניסואז או יווני ובערב אנחנו מבשלים לרוב צמחוני, אז תבשיל קארי או פסטה או ירקות אפויים".

ואיך נראה לו"ז האימונים שלך?

"אני עושה יוגה ערסלים פעם בשבוע, משתדלת פעם בשבוע פילאטיס או מכשירים או רצפה, שוחה לפעמים, ואם לא יוצא לי כלום אז אני משתדלת לעשות הליכה קצרה במושב".

קורה לך לפעמים שאת מרגישה שג'וב החלומות שלך פוגע לך בבריאות?

"בהחלט יש ימים שאני לא מרגישה כל כך טוב מרוב הדברים שאני צריכה לטעום, אם זה קינוחים בכמות גבוהה, והגוף יכול להגיע ממש לרטט. זה לא תמיד כזה מגניב ואני לא חושבת שאנשים צריכים לאכול ככה. מה שכן, לא משנה מה, אני אף פעם לא מדלגת על ארוחות. תמיד צריכה שתהיה לי ארוחת בוקר, צהריים, וערב, גם אם יש לי כמה כתבות שאני אוכלת בהם קינוחים".

במה היית שואפת לשפר את הבריאות?

"הייתי רוצה לישון יותר. אבל לא בטוחה שזה יקרה".

 

View this post on Instagram

A post shared by Rita Goldstein (@goldrita)

< script async src="//www.instagram.com/embed.js">

עדי ויינברג: "אני פנאטית של איכות"

את עדי ויינברג אתם ככל הנראה מכירים מהצמד רוסו ווינברג או מהעונה האחרונה של מאסטר שף, שם היא סללה לעצמה דרך מסקרנת עד לרביעיית הגמר עם הרבה סלטים טריים ומיוחדים בתיבול חיוך כובש. ויינברג בת ה-38 מספרת שהיא מתעסקת כיום באהבה, אוכל, מוזיקה ונשיות. "זה אומר שאני מפגישה נשים אצלי סביב שולחן, עם אוכל שאני מכינה שהוא אוכל נורא טעים, טרי, מרענן, עונתי, דגים, מאפים ויין, נפגשות וחוזרות להיות שבט לכמה שעות. אני גם שרה וגם מבשלת וגם לכל ערב יש נושא ותוכן. מאוד מרגש".

איך את מצליחה לשמור על הבריאות מאז מאסטר שף?

"אני אמנם מעשנת, ושותה אלכוהול, אבל גם עושה יוגה, פילאטיס, אוכלת אוכל טרי ודוגלת באהבה".

איך נראית התזונה שלך?

"בעיקרון אני אוכלת מה שאני רוצה, כל עוד זה טרי ואיכותי. בצעירותי אכלתי כל מיני דברים שהיום אני כבר לא יכולה לאכול. אני יכולה לאכול בורקס רק אם זה בבית מאפה ממש טוב. אני אוכלת הכל, אבל איכותי ולא הרבה. אוכלת כדי ליהנות מהאוכל ולשבוע אבל אף פעם לא מתפוצצת, חוץ מארוחות משפחתיות שזה כנראה משהו קדמוני.אני הכי אוהבת לאכול ירקות, את כל הירקות, גם טריים וגם צלויים, עם תיבול מאוד מינימליסטי של מלח, פלפל ושמן זית. אני ממש מתלהבת מירקות, זה פלא מבחינתי. אני אוכלת גם אורגנים וגם לא אורגנים. אני בעד איזון. אני לא פנאטית של כלום אבל אני פנאטית של איכות".

ספרי על שגרת האימונים שלך?

"אני עושה פילאטיס ויוגה כמעט כל יום. פורשת מזרן ועושה מדי יום את ברכות השמש לבד עם עצמי. העבודה שלי מצריכה גוף חזק ובריא. זה  מאוד פיזי לבשל אז הגוף צריך להיות חזק מבפנים ומבחוץ. יוגה ופילאטיס מתאימים לי מבחינת הקצב והתוצאות".

עושה גם טיפולים בשביל הנפש?

" אני הולכת לטיפול הומאופתי מדהים לפרקים לפי הצורך שממש שינה לי את החיים וטיפול נפשי פסיכולוגי בשיטת NLP"..

במה היית רוצה להשתפר השנה?

"להפסיק לעשן למרות שאני אוהבת את זה מאוד".

View this post on Instagram

A post shared by Adi Weinberg • עדי ויינברג (@adi_weinberg)

רחלי קרוט: "שואלת את עצמי כל פעם מחדש האם מה שאני מכניסה פנימה טוב ואיכותי"

הבלוגרית רחלי קרוט (קרוטית, YOOO, סופרגוד וצוציקים), עושה חייל בכל מה שקשור לאוכל טעים ותוכן, עם שיתופי פעולה, מתכונים, צילומים, תוכן ויזמות. קרוט בת ה-41 היא גם עיתונאית ואושיית אינסטגרם עם 162 אלף עוקבים, ואחרי שתיכנסו לממלכת המתכונים שלה, כנראה שגם אתם תוסיפו לה עוקב ותרוצו לסופר הקרוב לרכוש מצרכים לכמה מהמתכונים השווים שלה. יש לה בביתה סטודיו לצילומי אוכל, כך שבנוסף למתכונים משובחים, הצילומים שלה בהחלט מגרים.

רחלי, איך את מצליחה להשקיע בבריאות שלך עם כל האוכל הזה?

"בחודשים האחרונים אני משתדלת לשמור כמה שיותר על הבריאות ולעשות קצת יותר טוב לגוף ולנפש שלי. אני שותה יותר מים, אם כי לחלוטין לא מספיק, משלבת הרבה יותר ירקות בכל ארוחה. בין אם מדובר בירקות מבושלים או בירקות טריים. והכי חשוב – אני הרבה יותר במודעות לגבי מה אני מכניסה לגוף ושואלת את עצמי כל פעם מחדש האם מה שאני מכניסה פנימה טוב ואיכותי או לא. השיח הוא לא על קלוריות כמו על איכות ובריאות".

מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת מתעוררת בבוקר?

"קוראת את כל המיילים, ההודעות והתגובות שהצטברו בלילה ורק אז קמה ומצחצחת שיניים. לאחרונה גם סיגלתי לעצמי שגרת בוקר של שתיית כוס מים ומיד לאחר מכן ויטמינים וארוחת בוקר. לא זוכרת מתי בשנים האחרונות פספסתי ארוחת בוקר והיא לגמרי הארוחה האהובה עלי ביום. הזמן היחיד שבו העולם עוד ישן ואני יכולה לשבת בשקט ולהנות מהרוגע".

איך נראית התזונה שלך ביומיום?

"רובה צמחונית, עם דגש גדול מאוד על ירקות וטחינה אהבת חיי. לצד אלה, אני מאוד אוהבת פחמימות ואוכל עם מרקם קראנצ'י (היי שניצל וצ'יפס) אבל לאחרונה מנסה להפחית מהם כמה שיותר".

מה עם כושר לבריאות?

"עד לפני שבועיים אכלתי כמעט כל ערב בחוץ. לא ויתרתי גם כשהיו לי ימים עמוסים וגם כשנסעתי לחופשות. ההליכה הזאת לא רק איזנה אותי מבחינת מאזן קלורי אלא בעיקר אפשרה לי לשחרר אנרגיות שהצטברו במהלך היום. בימים האחרונים, בגלל החום הכבד, אני לא מצליחה לצאת להליכות וזה בהחלט מתסכל. עדיין מנסה למצוא פעילות אחרת שלא כוללת לחות ושמש".

מה את הכי אוהבת לאכול?

"אני בן אדם של קצוות. מאוד אוהבת אוכל בריא ואיכותי כמו קינואה וכוסמת, אבל במקביל מאוהבת גם בארוחת נאגטס עם צ'יפס במקדונלס ובשניצל של אמא שלי שאני יכולה לחיות עליו כל החיים. אבל אם לבחור רק 2 מאכלים שהם הפייבוריטים שלי אז לחלוטין שוקולד ותפוחי אדמה".

איך את מאזנת בין כל העיסוק באוכל לבריאות?

"הרבה מאוד שנים לא איזנתי, וזה גרר עלייה חדה במשקל. האהבה שלי לאוכל מגיעה מהבטן ואני עוסקת בתחום, כי אני באמת אוהבת אותו. בתקופה האחרונה אני מאזנת יותר, מקפידה לא לאכול כל מה שמצטלם פה בבית או בסטודיו, אלא רק טועמת ביס, אבל לא תמיד זה היה ככה. היום אני מאוד משתדלת להביא איתי לימי צילום את האוכל שלי מהבית ומנסה להסביר לעצמי שוב ושוב שהאוכל שמצטלם הוא העבודה ולא חלק מהתזונה היומיומית שלי".

המשקל זה משהו שחשוב לך? שמעסיק אותך?

"אם היית שואלת אותי את השאלה הזאת עד לפני 7 שנים, הייתי אומרת לך שהמשקל בכלל לא מעסיק אותי. אבל אחרי שנים ארוכות של הדחקה, הבנתי שהוא ישב לי בגרון ובל כמו אבן גדולה. לפני 7 שנים עשיתי ניתוח שרוול, שהוא התשובה הכי טובה לכמה המשקל העסיק אותי בזמנו, ולמרות שבתקופת הקורונה חלק לא קטן מהקילוגרמים שנשרו עלו בחזרה, אני עדיין חושבת שהניתוח היה מתנה גדולה שהענקתי לעצמי".

חושבת שיש קשר בין משקל לבריאות?

"זה מאוד אינדבידואלי. אני יכולה להעיד רק על עצמי, שגם כששקלתי 50 קילו יותר הבדיקות דם שלי היו מעולות והייתי חולה לעיתים נדירות מאוד. עם זאת, חשוב להגיד, אישית אני חושבת שמשקל יתר (ולא כמה קילוגרמים לפה ולשם) מאוד משפיע על הבריאות, גם אם בנקודת הזמן הנוכחית זה לא נראה ככה. סוכרת, כולסטרול, הפרעות בלב, כאבי שרירים וגב הם המון פעמים תוצאה של שנים שבהם הגוף סחב יותר מדי. לא תמיד אנחנו רואים את ההשלכות באותו רגע אבל הגוף לא שוכח. ממרומי 41 שנותיי, אני מרגישה את ההשלכות האלה מאוד ומבינה המון דברים שלא הבנתי בגיל 30 אז אמרתי לכולם שאין קשר בין משקל ובריאות".

במה היית שמחה להשתפר השנה?

"לשתות יותר מים, לבחור ללכת במקום לעלות במעלית או לנסוע באוטו ובעיקר ללמוד לקחת פחות ללב. זה לא פחות חשוב מכל שמירה על התזונה".

View this post on Instagram

A post shared by Raheli Krut | Krutit (@raheli)

בת-שי: "אני בעיקר נהנית וזה מה שעושה אותי בריאה יותר"

בת-שי בת ה-27 היא כוכבת עולה בשמי האינסטגרם, בעיקר בזכות האופי התוסס והרגישות שלה שהתגלו תוך השתתפותה בעונת "מאסטר שף", שהסתיימה לאחרונה. היא בשלנית, יוצרת תוכן, עושה שיתופי פעולה עם חברות מסחריות, ובעלת פינה בתכנית "מה הלוז" בקשת, בה היא משתפת בהמלצות קולינריות. היא אוהבת לטייל, להתלבש, לאכול, ולהוציא לנו את העיניים עם האוכל הטעים שמכינה ועם זאת משתדלת גם להשקיע בבריאות: "אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע לפחות, אוכלת בריא יחסית, לא שותה קפה, ומכינה הרבה סלטים".

איך נראית התזונה שלך?

"אני אוכלת בעיקר אוכל קליל. קשה לי עם דברים שהם כבדים, אני רגישה ללקטוז אז אני לא שותה חלב, אני שותה בעיקר חלב שיבולת שועל וחלב שקדים, אין לי דיאטה, אני אוכלת מה שאני רוצה, יש לי מזל שאני לא בן אדם כל כך של מתוקים. אני מתה על שבועות ואני חולה על גבינות אז לפעמים אני חוטאת ואוכלת וזה לא קשור למה שאני מבשלת. אני מאוד אוהבת לבשל לאחרים. לעצמי זה יסתכם לרוב בחביתה ובירקות".

מה את אוהבת לאכול?

"אוכל אסייתי אני מאוד אוהבת. אני הכי אוהבת לאכול בחוץ ראמן, אני מתה על גלידות, ולאחרונה כל יום בבוקר אני שותה מאצ'ה, שזה תה ירוק יפני, (ניסיתי למצוא תחליף לקפה). כשהייתי בניו יורק אז פגשתי את המאצ'ה שהיא מאוד בריאה, זו אבקת תה ירוק ששותים עם מים או חלב, יש בזה טיפה קפאין וזה כן נותן לי בוסט שאני מאוד אוהבת. ואני גם מתה על ברוקולי".

View this post on Instagram

A post shared by Bat-Shai✨ (@batshai)

< script async src="//www.instagram.com/embed.js">

איך נראית שגרת האימונים שלך?

"אני עושה 3 אימוני כוח בשבוע, יש לי מאמנת אישית שאני עובדת איתה ואני עושה גם יוגה ליד הבית שלי על הבוקר בנמל באוויר הפתוח ומדי פעם אני עושה גם פילאטיס ואני קופצת כל יום בחבל 10 דקות".

איך את מאזנת בין כל טעימות האוכל לבריאות?

"אני באמת חושבת שכל דבר צריך לעשות במידה. אני לא חושבת שצריך להימנע מדברים וזה חלק מהבריאות לאכול וליהנות, ואני מאזנת הכל עם הרבה ספורט. אני בעיקר נהנית וזה מה שעושה אותי בריאה יותר. האמת היא שאני לא נשקלתי ב-3 שנים האחרונות. אני לא מאמינה שיש מספר שאמור לשנות לי את המצב רוח ואני חושבת שהכי חשוב לי זה להגיע לאהבה ולשלמות עצמית והגעתי לזה לפני שנה, אני דואגת לעשות ספורט בשביל הבריאות ולא מונעת מעצמי דברים".

מה היית רוצה לעשות יותר כדי לשפר את הבריאות השנה?

"לעשות יותר יוגה כי יש ימים שאני מעדיפה להישאר יותר במיטה אז להתמיד בזה טיפה יותר".