אין ספק שטום בריידי וג'יזל בונדשן נחשבים לאחד הזוגות הזוהרים ביותר והיפים ביותר. בריידי בגיל 40 נמצא בכושר שיגרום להרבה בני 30 לקנא, וג'יזל כדוגמנית בדימוס נראית מעולה בגיל 37. אך שום דבר לא מגיע בקלות, גם לא המראה הזוהר והבריא שלהם. כדי להשיג אותו, טום וג'יזל מקפידים על תפריט מאוד ספציפי.

>> לייק בפייסבוק כבר עשיתם?

בריאיון לאתר Boston.com שיתף אלן קמפבל השף הפרטי לשעבר של הזוג בריידי את התפריט שהיה מכין למשפחתם – וזה לא פחות ממטורף. "שמונים אחוז ממה שהם אוכלים זה ירקות", הסביר אלן. "אני קונה את הירקות הטריים ביותר. אם זה לא אורגני, אני לא משתמש בזה. ודגנים מלאים; אורז מלא, קינואה, דוחן ושעועית. שאר 20 האחוזים הנותרים כוללים בשר רזה: סטייק אורגני, ברווז מדי פעם ועוף. באשר לדגים, לרוב הכנתי סלמון".

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

עד כה, התפריט נשמע נחמד ובר ביצוע. אלא שכשנכנסים לפרטים, מגלים שישנם מאכלים מסוימים שטום וג'יזל לא נוגעים בהם אף פעם – והם רציניים לגבי זה. "בלי סוכר לבן, בלי קמח לבן, בלי מונוסודיום גלוטמט", הסביר אלן. "השתמשתי בשמן זית אבל אף פעם לא בישלתי איתו. בישלתי אך ורק עם שמן קוקוס. השתמשתי רק במלח הימלאיה כמקור לנתרן (במקום מלח שולחן)". אבל זה לא הכול. בריידי לא אוכל זנים מקבוצת הסולנום, הכוללים עגבניות, פלפלים, פטריות וחצילים, כיוון שהם לא אנטי-דלקתיים. בנוסף הם לא שותים קפה או כל דבר שמכיל קפאין וגם לא מוצרי חלב.

עגבניות (צילום: thinkstock)
אפילו לא עגבניות | צילום: thinkstock
 

עוד ב-mako בריאות:
>> 25 הטיפים הכי חשובים לתזונה נכונה
>> עייפים? בואו לגלות איזה סוג עייפות יש לכם
>> אוהבים פיצה? אתם חייבים לדעת את זה

להתנחם בעלים ירוקים מאודים

כיוון שג'יזל וטום הם בכל זאת בני אנוש, מן הראוי לשער שהם כמו כולנו, אוהבים גם מדי פעם לחרוג מהתפריט הקפדני ולנשנש משהו מפנק. אז זהו, שלא בדיוק. "הייתי מכין מנה של קינואה עם עלים ירוקים מאודים. השתמשתי בקייל או בעלי מנגולד", סיפר אלן. "הייתי מוסיף שום שנצרב בשמן קוקוס ואז מעט שקדים קלויים או רוטב קשיו עם קארי ליים ולמון גראס ומעט ג'ינג'ר. זה ה'אוכל המנחם' שלהם". לא יודעים מה איתכם, אבל אוכל מנחם בשבילנו הוא עוגה או פיצה, כנראה טום וג'יזל הם באמת לא כמו כולם.

למעשה, הגיוני שהתפריט שלהם יהיה קפדני כל כך, כיוון ששניהם מתפרנסים מהגוף שלהם. ואי אפשר להרוויח הון תועפות בלי קצת אקסטרה עבודה על תחזוקו. קשה לתחזק תפריט כזה בלי שף פרטי, אבל ההתמדה וההשקעה שלהם בהחלט ראויות להערכה.