לשניצל:
-
20 חתיכות של שניצל טבעוף
-
1/2 כוס קמח
-
3/4 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל
-
2 ביצים שופרסל green
-
4 כוסות קורנפלקס (כוס פירורי קורנפלקס אחרי טחינה)
-
כפית חרדל
-
מעט שמן
לפתיתים
-
שקית פתיתים עגולים green
-
1 בצל קצוץ
-
1 שן שום
-
3 כוס מים
-
3/4 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל
-
רסק עגבניות
-
2 כפות שמן
- לשניצל: בקערה - מועכים את הקורנפלקס במעבד מזון/ בשקית ניילון
- בקערה 2- טורפים ביצים עם כפית חרדל
- קערה 3- נערבב קמח עם מלח ופלפל
- מצפים את אצבעות העוף בקמח, טובלים בביצה ואז מצפים בקורנפלקס
- מברישים את השניצלים במעט שמן ומכניסים לתנור ל-15 דקות עד שזהוב וקריספי
- לפתיתים: שמים שמן בסיר ומתחילים לטגן את הבצל עד הזהבה
- מוסיפים את הרסק והתבלינים ומוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים 15 דקות על אש בינונית
- מוסיפים את הפתיתים וכוס מים נוספת, מכסים ומשאירים עם פתח קטן, מנמיכים את האש לעוד 5 דקות
- מערבבים, מורידים מהאש ומגישים
- מגישים לצד סלטון של עגבניות שרי, גמבה ומלפפון, קצוצות גס