- 300 גרם שוקולד מריר 72% פרימיום
- 1 כוס סוכר לבן
- 4 ביצים
- 1 חבילת פודינג בטעם שוקולד
- 1/2 כוס אבקת קקאו
- 150 גרם חמאה
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1 כפית תמצית וניל
לטופינג:
- 150 גרם אגוזי פקאן
- 1 כפית מלח מטבח מעולה
- בסיר מניחים את החמאה עם השוקולד והסוכר וממיסים
- מסירים מן האש ומוסיפים את אבקת הקקאו, הפודינג, אבקת האפייה ותמצית הוניל ומערבבים
- מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
- מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה
- מקשטים בפקאנים
- מפזרים מעט מלח גס
- מעבירים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות
- מחכים לצינון מלא ואז פורסים