• 3 תפוחי אדמה - קלופים וחתוכים כל אחד ל-3 "סנדוויצ'ים"

 למלית:

  • 1 חבילת טופו בתוספת סידן גרין שופרסל

  • 4 כפות בזיליקום קצוץ

  • 2 בצלי פנינה קצוצים 

  • 1 כפית מלח שולחן מעולה

  • 1 כפית שום גבישי

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1 כף פפריקה מתוקה

לציפוי:

  • 2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה  

לטיגון:

  • 1 בקבוק שמן קנולה מזוכך

לרוטב:

  • 5 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

  • 4 בצלי פנינה פרוסים לפרוסות דקות

  • 1 קופסת עגבניות חתוכות אורגניות גרין שופרסל

  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה

  • 1 כפית מלח שולחן

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1 כף כמון טחון

  • 4 כוסות מים

  1. למלית: במעבד מזון מניחים את הטופו וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד

  2. בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית כולל הטופו הטחון ומערבבים.

  3. הרכבה: ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה במלית

  4. בקערה מניחים את הקמח, עוטפים כל תפוח אדמה בקמח

  5. לטיגון: בסיר מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק, מניחים את תפוחי האדמה הממולאים והמקומחים מטגנים משני הצדדים עד להזהב

  6. לרוטב: בסיר רחב מניחים את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים, מערבבים ומטגנים במשך כ-3 דקות

  7. מוסיפים את המים ומביאים לכדי רתיחה

  8. מערבבים, מנמיכים את האש ומניחים את המפרום ברוטב

  9. מבשלים את המפרום ברוטב במשך כ-25 דקות על אש נמוכה ובכיסוי חלקי

>> מחפשים מתכונים טבעוניים למנות ביתיות מוכרות?