-
3 תפוחי אדמה - קלופים וחתוכים כל אחד ל-3 "סנדוויצ'ים"
למלית:
-
1 חבילת טופו בתוספת סידן גרין שופרסל
-
4 כפות בזיליקום קצוץ
-
2 בצלי פנינה קצוצים
-
1 כפית מלח שולחן מעולה
-
1 כפית שום גבישי
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף פפריקה מתוקה
לציפוי:
-
2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה
לטיגון:
-
1 בקבוק שמן קנולה מזוכך
לרוטב:
-
5 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל
-
4 בצלי פנינה פרוסים לפרוסות דקות
-
1 קופסת עגבניות חתוכות אורגניות גרין שופרסל
-
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח שולחן
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף כמון טחון
-
4 כוסות מים
-
למלית: במעבד מזון מניחים את הטופו וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד
-
בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית כולל הטופו הטחון ומערבבים.
-
הרכבה: ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה במלית
-
בקערה מניחים את הקמח, עוטפים כל תפוח אדמה בקמח
-
לטיגון: בסיר מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק, מניחים את תפוחי האדמה הממולאים והמקומחים מטגנים משני הצדדים עד להזהב
-
לרוטב: בסיר רחב מניחים את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים, מערבבים ומטגנים במשך כ-3 דקות
-
מוסיפים את המים ומביאים לכדי רתיחה
-
מערבבים, מנמיכים את האש ומניחים את המפרום ברוטב
-
מבשלים את המפרום ברוטב במשך כ-25 דקות על אש נמוכה ובכיסוי חלקי