• 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כף קליפת תפוז - מגוררת
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס שמן קנולה מזוכך
  • 3 כוסות קמח שקדים
  • 200 גרם ריקוטה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 שקית אבקת אפייה

 לטופינג:

  • 1 שקית אבקת סוכר שופרסל

  1. בקערה מניחים את 5 הביצים עם הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח
  2. מוסיפים את שמן הקנולה, קליפת התפוז המגוררת, מיץ התפוז ואת גבינת הריקוטה ומקציפים בשנית
  3. מקפלים לתוך התערובת את קמח השקדים ואת חצי שקית אבקת האפייה
  4. מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום של 170 מעלות במשך כ-30 דקות
  5. מצננים ומפזרים מעל את אבקת הסוכר

מתכוני עוגות ללא קמח>