- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר לבן
- 1 כף קליפת תפוז - מגוררת
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- 1/2 כוס שמן קנולה מזוכך
- 3 כוסות קמח שקדים
- 200 גרם ריקוטה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 שקית אבקת אפייה
לטופינג:
- 1 שקית אבקת סוכר שופרסל
- בקערה מניחים את 5 הביצים עם הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח
- מוסיפים את שמן הקנולה, קליפת התפוז המגוררת, מיץ התפוז ואת גבינת הריקוטה ומקציפים בשנית
- מקפלים לתוך התערובת את קמח השקדים ואת חצי שקית אבקת האפייה
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום של 170 מעלות במשך כ-30 דקות
- מצננים ומפזרים מעל את אבקת הסוכר