• 1 בצל - גדול וקצוץ

  • 6 קישואים - חתוכים לקוביות

  • 5 כפות שמן זית אורגני green

  • 1 כוס אגוזי קשיו קלופים

  • 1/2 כף מלח שולחן 

  • 1/2 כף פלפל שחור גרוס

  1. במחבת מניחים את שמן הזית עם הבצל הקצוץ וקוביות הקישואים ומטגנים
  2. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן עד להשחמה
  3. במעבד מזון מניחים את אגוזי הקשיו וטוחנים טחינה בינונית
  4. מוסיפים למעבד המזון את תכולת המחבת וטוחנים עד לקבלת ממרח אחיד
  5. מעבירים את הממרח לצנצנת מאחסנים במקרר עד להגשה

ממרחים טבעוניים נוספים תמצאו כאן>