בחום של ישראל, בקיץ שלנו שכבר חיכיתי שיבוא עלינו לטובה, אין כמו פירות וירקות טריים במהלך היום כדי לשמור על תזונה מאוזנת, במיוחד סלטים עם שילובים לא שגרתיים כמו שאני אוהב.

הסלט הבא הוא קצת שונה בנוף ויש בו המון טעמים עשירים ומתקתקים שמתאזנים בין מר למתוק. יש בו גם ניחוח קיצי בשילוב עם אננס ומיץ אננס, פרי שאני אוהב במיוחד. אני ממליץ לאכול אותו ליד בשר צלוי או טופו green בתנור, עובד גם מעולה עם כל חלבון על הגריל!

לסלט:

  • 1 אננס טרי פרוס לקוביות

  • 3 תפוחים ירוקים חמוצים קלופים לקוביות

  • ענף סלרי חתוך לקוביות

  • 1/2 כוס אגוזי מלך

לרוטב:

  • 3 כפיות מיונז אורגני שופרסל green

  • חצי כפית חרדל גרגרים

  • כפית גדושה דבש שופרסל green

  • 1/4 כוס מיץ אננס

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

  • כף מיץ לימון

  1. מערבבים את החומרים יחד

  2. את הרוטב מכינים בצנצנת נפרדת, משקשקים ומוזגים מעל

עומר מילר עם מתכונים מאוזנים שמכינים בקלות>