-
10 תפוחי אדמה גורמה שופרסל - בינוניים
-
1/4 כוס שמן זית green
-
4 כפות קורנית (טימין) – העלים בלבד
-
1 כף מלח
-
2 כפות שום גבישי
-
מים לכיסוי
- בסיר עמוק מניחים את תפוחי האדמה עם מים עד לכיסוי ומבשלים במשך כ-30 דקות ומסננים
- בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את תפוחי האדמה המבושלים
- בעזרת פטיש שניצלים או מועך פירה מועכים מעט כל אחד מן תפוחי האדמה.
- מפזרים מעל תפוחי האדמה המנופצים את השום הגבישי, המלח ועלי הטימין.
- מפזרים מעל הכול את שמן הזית.
- מעברים את התבנית לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות