לבלילה:

  • 4 תפוחים ירוקים - חתוכים לקוביות (כולל הקליפה)

  • 2 כוסות קמח תופח מנופה

  • 1 כוס קרם קוקוס אורגני green

  • 1/2 כוס שמן קנולה מזוכך 

  • 1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר green

  • 1 כוס סוכר קנים חום אורגני green

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 1 כף קליפת לימון - מגוררת

  • 1 כפית קינמון טחון  

לקראמבל:

  • 3 כפות קמח תופח מנופה

  • 4 כפות סוכר קנים חום אורגני green

  • 1 כפית קינמון טחון 

  • 4 כפות שמן קוקוס אורגני green

  • 1/2 כוס שקדים קלופים - קצוצים

לבלילה:

  1. בקערה מניחים את רסק התפוחים עם הסוכר, תמצית הווניל, שמן הקנולה, הקינמון קרם הקוקוס וגרידת הלימון וטורפים בעזרת מטרפה
  2. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים בעזרת כף עץ
  3. מקפלים אל התערובת את קוביות תפוחי העץ ומערבבים
  4. מניחים את התערובת בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

לקראמבל:

  1. בקערה מניחים את הסוכר עם הקמח התופח, הקינמון, שמן הקוקוס והשקדים הקצוצים ומערבבים
  2. מפזרים את הקראמבל מעל לבלילה
  3. מעבירים את התבנית לתנור לאפייה בחום של 170 מעלות במשך כ-40 דקות

מגוון מתכונים לעוגות טבעוניות>