• 2 אבוקדו בשלים 

  • ¾ כוס סוכר 

  • 2 כוסות קמח 

  • 2 כפיות אבקת אפיה 

  • 3 ביצים

  1. מרוקנים את תוכן האבוקדו לקערה ומועכים למחית
  2. מוסיפים ביצים וטורפים היטב
  3. מערבבים בקערה נפרדת את המרכיבים היבשים ומוסיפים אותם לקערת האבוקדו
  4. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית ומשם לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ-35-45 דק', עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

@shufersal_il עוגת אבוקדו? לחם אבוקדו? אנחנו עדיין לא סגורים על זה, אבל העיקר שיצא טעיםםם#אבוקדו #ברד #recipe #ASMR ♬ צליל מקורי - שופרסל