לשכבת השוקולד:

  • 2 כוסות משקה סויה בטעם וניל green
  • 1/4 כוס נוזל קוקוס אורגני green
  • 2 כפות סוכר 
  • 1 כף קורנפלור גדושה
  • 1 חבילה שוקולד מריר 

לשכבת הווניל:

  • 2 כוסות משקה סויה בטעם וניל 
  • 1/4 כוס נוזל קוקוס 
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות סוכר 
  • 1 כף קורנפלור גדושה

לציפוי:

  • 1 מיכל שמנת צמחית
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 4 כפות נטיפי שוקולד מריר

  1. לשכבת השוקולד: בסיר קטן מניחים את משקה הסויה וניל עם הסוכר קוביות וחבילת השוקולד המריר, מחממים ומערבבים עד להמסה
  2. בקערית מניחים את הקורנפלור עם נוזל הקוקוס ומערבבים
  3. מוסיפים את תערובת הקורנפלור ונוזל הקוקוס לסיר תוך כדי ערבוב, מערבבים עד להמסה ומסירים מן האש
  4. ממלאים בכוסות הגשה עד למחצית מגובהן את תערובת השוקולד ומעבירים למקרר למשך כ-15 דקות
  5. לשכבת הווניל: בסיר קטן נפרד מניחים את משקה הסויה וניל עם הסוכר ותמצית הווניל, מחממים ומערבבים עד להמסה
  6. בקערית מניחים את הקורנפלור עם נוזל הקוקוס ומערבבים
  7. מעבירים את תערובת הקורנפלור ונוזל הקוקוס לסיר תוך כדי ערבוב. מערבבים עד להמסה ומסירים מן האש
  8. מניחים את תערובת הווניל מעל לשכבת השוקולד ומחזירים למקרר
  9. לקצפת: בקערת מיקסר מניחים את מיכל השמנת הצמחית עם אבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה
  10. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים מעל המעדן שוקולד וניל
  11. מפזרים את נטיפי השוקולד ומגישים