לשכבת השוקולד:
- 2 כוסות משקה סויה בטעם וניל green
- 1/4 כוס נוזל קוקוס אורגני green
- 2 כפות סוכר
- 1 כף קורנפלור גדושה
- 1 חבילה שוקולד מריר
לשכבת הווניל:
- 2 כוסות משקה סויה בטעם וניל
- 1/4 כוס נוזל קוקוס
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 כפות סוכר
- 1 כף קורנפלור גדושה
לציפוי:
- 1 מיכל שמנת צמחית
- 2 כפות אבקת סוכר
- 4 כפות נטיפי שוקולד מריר
- לשכבת השוקולד: בסיר קטן מניחים את משקה הסויה וניל עם הסוכר קוביות וחבילת השוקולד המריר, מחממים ומערבבים עד להמסה
- בקערית מניחים את הקורנפלור עם נוזל הקוקוס ומערבבים
- מוסיפים את תערובת הקורנפלור ונוזל הקוקוס לסיר תוך כדי ערבוב, מערבבים עד להמסה ומסירים מן האש
- ממלאים בכוסות הגשה עד למחצית מגובהן את תערובת השוקולד ומעבירים למקרר למשך כ-15 דקות
- לשכבת הווניל: בסיר קטן נפרד מניחים את משקה הסויה וניל עם הסוכר ותמצית הווניל, מחממים ומערבבים עד להמסה
- בקערית מניחים את הקורנפלור עם נוזל הקוקוס ומערבבים
- מעבירים את תערובת הקורנפלור ונוזל הקוקוס לסיר תוך כדי ערבוב. מערבבים עד להמסה ומסירים מן האש
- מניחים את תערובת הווניל מעל לשכבת השוקולד ומחזירים למקרר
- לקצפת: בקערת מיקסר מניחים את מיכל השמנת הצמחית עם אבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים מעל המעדן שוקולד וניל
- מפזרים את נטיפי השוקולד ומגישים