קינוח שקל איתו לארח בקיץ לפעמים פשוט מסתכם באבטיח קר-קר, מה עוד צריך? 

אבל כשבא לי לגוון עם נשנוש שאני בעצמי נהנית ממנו, יש לי מתכון קליל בשלוף מארבעה מרכיבים שקל לקחת לפיקניק, לים או פשוט ליהנות ממנו לצד הפייבוריט שלי, קפה קר כמובן!

יש מנה תוך 10 דקות הכנה, בול לאורחים מפתיעים ומתאים לכולם - טבעוני וללא גלוטן!

  • חצי כוס צימוקים מיובשים green

  • כוס שיבולת שועל דקה (אפשר להמיר בקמח שקדים)

     

  • כפית קינמון

     

  • 3 כפות חמאת שקדים (אפשר להמיר במים)

     

  • אופציונלי לציפוי: קוקוס ולמי שאוהב מושחת אפשר אפילו לטבול בשוקולד מריר טבעוני

  1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד לבצק אחיד. אם זה יוצא דביק מדי אפשר להוסיף עוד שיבולת שועל, אם זה מתפורר - להוסיף מים בהדרגה עד שזה מתאחה לבצק.
  2. מצפים אותם בקוקוס ומאחסנים בקירור ❤️