-
כוס וחצי קמח שקדים שופרסל green
-
3 ביצים מופרדות לחלבון וחלמון
-
שליש כוס סוכר קוקוס (אפשר להמיר בכל ממתיק)
-
רבע כוס שמן קוקוס (אפשר להמיר בשמן זית או בכל שמן)
- אבקת סוכר לקישוט
-
ב-2 קערות, nפרידים לחלבון וחלמון. את החלבון מקציפים עד שמגיע לקצף לבן ועמיד
-
מוסיפים בהדרגה סוכר קוקוס ומקציפים לעוד 3 דקות על הילוך מהיר
-
מכניסים למיקסר גם את החלמונים. ברגע שיש בועות מוסיפים את השמן קוקוס ואז את הקמח שקדים
-
אם הקמח שקדים הופך להיות במרקם בצקי וקשה למקסר אותו: אפשר להוסיף קצת מים. מוסיפים את תערובת החלבונים בהדרגה ומערבבים בצורת קיפול אחיד
-
שופכים לתבנית עגולה משומנת (השתמשתי בקוגלהוף אבל אפשר גם עגולה/אינגליש קייק) קוטר 16.5 ס״מ. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו ל-35 – 40 דקות
-
מוציאים ונותנים לזה להתקרר 10 דקות מחוץ לתנור. מפזרים אבקת סוכר מעל