ביקורת מסעדות | אוכל טוב

אוכל

ואז הגיעה TYO

ביפן, כדי להיות סושי שף אתה צריך ללמוד את מלאכת ההכנה במשך שבע שנים לפחות. בישראל, לעומת זאת, מספיק לראות את הסטודנטים המחוצ׳קנים שמכינים רולים של סלמון ואבוקדו תמורת שכר זעום כדי להבין את המצב. למרבה השמחה, ב-TYO החדשה מכינים סושי עם כל החומרים הנכונים. עכשיו נשאר רק להרגיע עם האקספרימנטליות

מאת: ביצה עלומה | מגזין mako | פורסם 22/05/14 11:23 
מסעדת TYO קומבינציה ליחיד  (צילום: עודד קרני ,אוכל טוב)
קומבינציה ליחיד במסעדת TYO. איכות אחרת של דגים | צילום: עודד קרני
חברים
פעילות
המלצות