תחרות פרסי האוכל 2011 | המסעדה הכשרה הטובה ביותר
|
המסעדה הכשרה הטובה ביותראוליב ליף: בתוך מלון שרתון, עם נוף לים ומרפסת רחבה, השף צ'רלי פדידה עושה נפלאות קולינריות, המוגשות כמנות מפונפנות ומעוצבות לקהל של תיירים ולכל מי שמחפש חוויה כשרה ויוקרתית. גשן: מסעדה שחרתה על דגלה את חוויית הסעודה המשותפת, שבה הסועדים חולקים מנות בשר המגיעות למרכז השולחן. העם דורש נתח חברתי, מיושן היטב. ליליות: מסעדת שף בז'אנר הבשרי, שעל המטבח שלה מופקד השף נעם דקרס. מלבד האוכל המשובח, במסעדה פועל מיזם חברתי המכשיר בני נוער בסיכון לעבודה במטבח. פאשה: מסעדה על טוהרת המטבח התורכי־אורפלי, שבמרכזה עומד הטאבון, המהווה את מוקד העניינים. בתוספת העיצוב אוריינטלי והתבלינים מסורתיים מתעוררים געגועים לימים שעוד אפשר היה לנפוש בתורכיה. פריים גריל: מסעדת בשרים המשקיפה לחוף הים של תל אביב, שבה הסועדים יכולים לבחור את נתחי הבשר ואת הכמות הרצויה בקצבייה הפועלת במקום. Deca: מסעדה אלגנטית הממוקמת בתוך רחוב תעשייתי ומגישה תפריט כשר חלבי המורכב מדגים וממנות חלביות שמתמזגים כולם בתוך טעמים ים תיכוניים. |
|