1להכנת הבצק: לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים למגע, ומתפיחים פעמיים, פעם ראשונה מתפיחים שעה וחצי מכוסה בטמפרטורת החדר. אחר כך לשים שוב על מנת להוציא אוויר ומתפיחים שוב למשך שעה.
2 להכנת המלית: מטגנים בצל עד להזהבה, ומוסיפים שומן כבש (משאירים מעט בצד לסוף) ובשר טחון.
3 מטגנים הכל תוך כדי ערבוב תמידי עד שהבשר מסיים להפריש נוזלים. מוסיפים צנוברים ואת חתיכות השומן הנותרות, מתבלים ומצננים.
4 להרכבת המנה: מחלקים את הבצק לעשרה כדורים בגודל של כדור טניס, מרדדים את הכדורים, על עיגול אחד מניחים כמות נכבדה מהמילוי ומעל מניחים עיגול בצק נוסף. סוגרים בצדדים בתנועות צביטה.
5 מתפיחים רבע שעה בתבנית, מורחים ביצה טרופה ושומשום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות כחצי שעה, עד להזהבת המאפה.