פז׳ואדה - המתכון שזכה בתואר 'הכי טעים שיש'
נהנים מהמונדיאל הברזילאי? זמן מצוין להתנסות בהכנת הפז׳ואדה, נזיד בריזלאי עשיר עם שפע סוגי בשר ושעועית שחורה לצד אורז, פארופה ועלי מנגולד. והטעם? ניחשתם, אליפות.

פז׳ואדה (צילום: מתוך הכי טעים שיש)
פז׳ואדה - המתכון הכי טעים שיש | צילום: מתוך הכי טעים שיש

>>למתכון: פז׳ואדה

אוסובוקו טלה
אוסובקו טלה שמתפרק בפה אחרי בישול איטי אך אינטנסיבי בחום גבוה. לא תאמינו כמה מעט עבודה מצריך כל הטוב הזה.

אוסובוקו טלה (צילום: מתוך הכי טעים שיש)
אוסובוקו טלה - לא תאמינו כמה מעט עבודה | צילום: מתוך הכי טעים שיש

>>למתכון: אוסובוקו טלה

גולאש הפולני
שכחו כל מה שידעתם על גולאש הונגרי ואמצו לחככם גולאש פולני חם ומזמין, עם בונוס של לביבות תפוחי אדמה אפויות. 

גולאש פולני (צילום: מתוך הכי טעים שיש)
גולאש פולני - שכחו כל מה שידעתם על גולאש | צילום: מתוך הכי טעים שיש

>>למתכון: גולאש פולני

פויקה ציידים
את הטעם העמוק של הפויקה מקבלים בעזרת בישול ארוך ואיטי, ירקות שורש, עשבי תיבול ובשר שזקוק לקצת זמן על האש.

פויקה ציידים (צילום: מתוך הכי טעים שיש)
פויקה ציידים - בטעמים עמוקים | צילום: מתוך הכי טעים שיש

>>למתכון: פויקה ציידים

סינייה טלה מכוסה בבצק
סינייה אמיתית, מבשר טלה קצוץ ומתובל היטב, כזו שמכוסה בבצק רך ונעים, מכניסים לטאבון. אין טאבון? גם תנור מחומם היטב יעשה את העבודה.

סינייה (צילום: מתוך הכי טעים שיש)
סינייה - אין טאבון? גם תנור מחומם היטב יעשה את העבודה | צילום: מתוך הכי טעים שיש

>>למתכון סינייה טלה

"הכי טעים שיש": כל שישי ב-19:00

>> לכל המתכונים של "הכי טעים שיש"