1 לשים את כל החומרים בקערה גדולה בעזרת הידיים (במשך כ-8 דקות) או בקערת מיקסר עם וו לישה (במשך כ-5 דקות על מהירות נמוכה).
2 מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כ-15 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.
3 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים.
4 מעצבים את הבצק לחלה: לוקחים שני חלקים ומגלגלים כל אחד לגליל באורך 40 ס"מ. מניחים גליל אחד במאוזן ובמרכזו את הגליל האחר במאונך (לקבלת צורת +). מתחילים להצליב את הגלילים משני הכיוונים כך שהחלה נקלעת לגובה, ואז משכיבים אותה.
5 מניחים את החלה בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולעים את החלה השנייה באותו אופן.
6 מכסים את החלות במגבת ומתפיחים כ-45 דקות, או עד שהנפח כמעט מוכפל.
7 מחממים תנור ל-200 מעלות.
8 מכינים כוס של תה מתוק, מברישים את החלות ומפזרים מעל שומשום בנדיבות. אופים כ-25 דקות או עד שהחלות זהובות. מצננים לגמרי ומגישים.