קרניבורים ישראלים מכירים היטב את מסעדת דוניה רוסה בכפר האומנים עין הוד, ויודעים להעריך את הבשר שמוגש בה. לשמחתם של אותם חובבי בשר אדוקים, אנשי המסעדה החליטו לאחרונה להתרחב ולפתוח את דיינר רוסה - דיינר באווירה משוחררת יותר ממסעדת האם, שיגיש ארוחות בוקר, צהריים וערב, אבל ישמור על הצביון המקורי של המסעדה.

על הדיינר החדש אחראים אמיר שרון, אורי לייש, דורון רוכלפיש ויעל ועופר סלע. המקום מציע תפריט רחב במיוחד, כך שיתאים לקהל המגוון שמגיע לאזור: מרוכבי אופניים שמחפשים ארוחה מזינה ועד לבליינים שמחפשים משקה וארוחת ערב מושחתת. בין ארוחות הבוקר במקום תמצאו ארוחות בסגנון אמריקאי כמו ארוחת בוקר עם פייקון (גרסת הבייקון הכשר על בסיס בשר טלה) וביצים עם האש בראונס (40 שקלים); פנקייקים עם אווז, שמנת חמוצה, פרמזן, רוקט, זוקיני וביצת עין (45 שקלים); ופנקייק אמריקאי עם בננות, קצפת, גלידה ושוקולד צ'יפס (35 שקלים). בין האפשרויות הנוספות בשעות הבוקר: קורנפלקס תוצרת בית עם פירות וחלב (25 שקלים) וארוחה משתלמת במיוחד של ביצי עין, לחם, שמנת חמוצה, עגבניות ומלפפונים עם קפה פילטר (30 שקלים).

דיינר רוסה פנקייק (צילום: גלעד הר שלג, יחסי ציבור)
ויש גם פנקייקים | צילום: גלעד הר שלג, יחסי ציבור

מתכונים ללביבות

מתכונים לסופגניות

כל המתכונים לחנוכה

גם בדיינר, בדיוק כמו במסעדת האם, שמים דגש מיוחד על הבשרים, אבל במקום נתחים תמצאו בו המבורגרים איכותיים (שמצטרפים גם הם לשגעת ההמבורגרים הישראלית). בין ההמבורגרים (לצד האפשרויות הסטנדרטיות וגם המבורגר טבעוני): קציצה על בסיס בשר מעושן בוויסקי בתוספת איולי וויסקי מעושן, אווז, ביצת עין, אמנטל, בצל מטוגן, חסה, עגבנייה וחמוצים (60 שקלים) והמבורגר מעורב של בשר כבש ועגל עם איולי פפריקה מעושנת (50 שקלים).

מה עוד בתפריט? כריכים בשריים בסגנון אמריקאי כמו כריך סלופי מבשר טחון עם פלפלים, בצל, צ'ילי, עגבנייה, שום, חסה ואיולי פפריקה מעושנת (30 שקלים); כריך רוסטביף ביתי עם איולי וויסקי, עלי רוקט, עגבנייה ובצל סגול (45 שקלים); וכריך עוף בתוספת פרמזן, מלפפון חמוץ, חסה, עגבנייה ובצל סגול (35 שקלים). את הקו המושחת ממשיכים קינוחים כמו קרם בננה עם קרמבל לבן, בננה, ריבת חלב וגלידה (20 שקלים) וקוקידיינר בממלכת השוקולד - קינוח שוקולד עם קרם נוטלה, קוקילידה, קרם מלוח, כדורי שוקולד וקציפת קקאו (20 שקלים).

דיינר רוסה קינוח לימון (צילום: גלעד הר שלג, יחסי ציבור)
וקינוחים מושחתים | צילום: גלעד הר שלג, יחסי ציבור

כרגע המקום נמצא בתקופת הרצה כך שהמטבח נפתח בשעה 9:00 ופועל בכל ימות השבוע עד השעה 17:00 בלבד. בהמשך צפויות להתרחב שעות הפעילות והמקום יגיש אוכל בין השעות 7:30 ל-22:00. 

דיינר רוסה. צומת כרם מהר"ל (מתחם דור אלון). ראשון עד שבת 07:30-22:00. 073-7514593. לא כשר