רוגלידה

היכונו להלחם שמנסה לעקוף את הקרונאט והקוקילידה – רוגעלך עם גלידה אמריקאית בטעמים תות, קינמון, שוקולד ובמבה עם תוספות שונות. השילוב של פחמימה רכה וגלידה עוד יותר רכה יימכר בכל סניפי רשת ביסקוטי וינסה לכבוש את הקיץ ולגרום לכולנו לתהות איך זה לא קרה קודם. הקולקציה החדשה כוללת ארבעה שילובים: במבלידה - סאנדיי קרמל-במבה עם רוגעלך חמאת בוטנים; שוקולידה - סאנדיי עם קורנפלקס מקורמל ורוגעלך שוקולד; תותילידה - סאנדיי רד ולווט עם רוגעלך תות; או קרמלידה - סאנדיי בראוניז ורוגעלך קינמון. מחיר לכוס: 28 שקלים.

ביסקוטי – כל הסניפים.

אמריקה בורגרס חוגגים יום הולדת

לכבוד 8 שנות פעילות, באמריקה בורגרס יחגגו את יום ההולדת לאורך כל יולי עם 5 סליידרים: ניו יורק צ'יזבורגר, קארנה בורגר עם סלסה ורדה ובשר מפורק, אינפקטד מאשרום עם מיונז כמהין, פטריות וגאודה ופרנץ' בורגר עם גבינה כחולה וריבת בצל. מחיר: 56 שקלים/69 שקלים כולל צ'יפס/75 שקלים כולל צ'יפס ושתייה. המנות יוגשו רק בישיבה במקום.

אמריקה בורגר'ס (צילום: יעל בונפיס)
אמריקה בורגר'ס | צילום: יעל בונפיס

מסעדת דה קוטה, זיכרון יעקב

מתחם "מול זיכרון" מתחדש במסעדת ביסטרו בהובלת שף ירון וידר (מסעדת צפרירים 1 בחיפה). בין המנות בתפריט: פפרדלה ראגו בקר וטלה, קממבר עיזים, עוגת גבינה באסקית ועוד.

ביסטרו בר DE COTE' - מול זכרון יעקב – קומה 2. טלפון: 04-8160666.

מסעדת דה קוט (צילום: עז אוחיון)
מסעדת דה קוט | צילום: עז אוחיון

פסטיבל העגבנייה

לראשונה בארץ פסטיבל שכולו מוקדש למנות ששמות את העגבנייה במרכז. אייל שני דווקא לא במארגנים, אלא שוק האוכל ריחות וטעמים שברמת השרון ונתניה פולג, ובשוק אפשר יהיה למצוא מנות מתוקות או מלוחות עם האדום האדום הזה. כשעונת העגבניות מגיעה לשיאה, זה בדיוק הזמן לשיתוף פעולה עם מגדלים מקומיים שיביאו לפסטיבל מעל 30 זנים שונים. מעבר לכוכבת הקטגוריה, עגבניית המגי, תוכלו להכיר גם זנים פחות מוכרים כמו איקראם או נבולה. בין המנות עמוסות הליקופן תוכלו למצוא קציצות דגים ברוטב עגבניות וויטני, כדורי עגבנייה מטוגנים, וגם קראמבל עגבניות שרי מתקתק או עוגייה טבולה בשוקולד ועליה ריבת עגבניות.

שוק האוכל ריחות וטעמים - ימי חמישי ושישי בין התאריכים 13-28.7. נתניה ורמת השרון.

 

ריחות וטעמים- הלל לעגבניה (צילום: גיל אבירם)
ריחות וטעמים- הלל לעגבניה | צילום: גיל אבירם

תנו ברבי, קבלו גלידה

רשת גולדה נכנסת לשיתוף פעולה עם המותג החזק של הקיץ – ברבי. אחרי הסרט המדובר וסתיו קצין, החל מהיום גם בגלידריה תוכלו למצוא גלידת ברבי, בטעם צמר גפן מתוק ושברי מרנג, מילקשייק, דונאטס ברבי וחפיסת שוקולד לבן תותים. בנוסף, בין התאריכים 16-19.7 כל מי שיתרום את הברבי הישנה שלו לגלידריה, שתעביר יחד עם "פתחון לב" את הבובה למעוטי יכולת, יזכה לא רק בתחושת סיפוק אלא בכדור גלידה מתנה.

גולדה – כל הסניפים.

ברבי  X גולדה  (צילום: אמיר מנחם    MY SOCIAL)
ברבי X גולדה | צילום: אמיר מנחם MY SOCIAL

נירה ורותי רוסו מגיעות לדומינו'ס

כל אשה ובת מזמינה פיצה לשבת. השפיות רותי ונירה רוסו, האם והבת שכתבו כל כך הרבה על אוכל מקומי ואוכל בכלל, משיקות את סדרת 'OH MAMMI' של דומינו'ס פיצה. התפריט הקיצי כולל שלוש פיצות עם תוספות לא שגרתיות כמו פיצת שמנת עם ענבים מקורמלים, גאודה עיזים ואגוזי מלך לצד נקניק סרוולד או פרמזן לשומרי הכשרות; פטריות שזופות עם קונפי בצל ואיולי שום, גם היא על בסיס שמנת; ועגבניות מגי, שרי צהוב ושרי ליקופן עם גאודה עזים ובלסמי מצומצם עם תיבול של צ'ילי גרוס וסומאק. מחיר פיצה מהסדרה החדשה יעמוד על 86.9 שקלים, אבל במהלך תקופת ההשקה תוכלו להזמין פיצה מהסדרה + משפחתית קלאסית, ב-132 שקלים לשתיהן יחד.

דומינו'ס פיצה – כל הסניפים.

 

פיצות דומינוס חדשות מאת רותי ונירה רוסו (צילום:  דן פרץ)
פיצות דומינוס חדשות מאת רותי ונירה רוסו | צילום: דן פרץ

וינונה פוראבר מארחת את מיט בר

ולעסק משפחתי נוסף: השפים של וינונה פוראבר ושל הנקסט דור של המיט בר, האחים אביתר (וינונה) וגיא (מיט בר) מלכה, מאחדים כוחות לשני ערבים בלבד בוינונה פוראבר. בר הנקסט דור של המיט בר הפך למיתולוגי כמעט כמו המסעדה המקורית, וכעת הוא פוגש את המיתולוגיה המשפחתית של האחים. אחרי שכל חייהם עבדו במטבחים אבל מעולם לא בישלו יחד, הם ינסו יחד לשחזר את המטבח של אמא שלהם עם מנות חדשות לצד מנות איקוניות של המטבחים בהם הם עובדים כיום – בהן החלה החמה של הנקסט דור, הסליידר המפורסם, ברזאולה וואגיו, ולצידן מנות של הוינונה. אחים אחים, במטבח שוכחים.

וינונה פוראבר - שני ושלישי, ה-10-11.7, החל משעה 17:30. שלמה המלך 2, תל אביב.

 

האחים מלכה (צילום: רן בירן)
האחים מלכה | צילום: רן בירן

עוף אורגני בקאב קם

היום (חמישי) יתקיים ערב שכולו עוף אסיאתי בבר-מסעדה מבית בית תאילנדי, ובו ספיישלים כמו כנפיים בבישול ארוך עם למון גראס, גלנגל, כפיר ליים, כורכום וצ'ילי מעושן (62 שקלים); לבבות וכבדים בתיבול "איסאן" והמון חריף (86 שקלים); או כרע צלויה על גריל פחמים לצד סלט לוביה חריף (108 שקלים). מדובר בשיתוף פעולה של מסעדת קאב קם התאילנדית עם משק מלמד האורגני שמתמחה בעוף חופשי, וזו כבר סיבה לפרוש כנף.

קאב קם – חמישי ה-6.7. לינקולן 11, תל אביב.

 

הספיישלים של קאב קאם ומשק מלמד (צילום:  יחסי ציבור)
הספיישלים של קאב קאם ומשק מלמד | צילום: יחסי ציבור

עוף בפופ אפ

ואם רציתם עוף בטעמים יותר מערביים, פופ אפ הרוטיסרי כאן לרשותכם. מסעדת קוקו רוטיסרי, שעד כה הייתה סגורה בימי שישי, תהפוך בימי שישי ממסעדת אוכל מהיר למעין שוק אוכל שבו מיטב מטעמי הרוטיסרי והמעשנה של שף אילן ניב מוגשים על שולחן ענק במרכז המסעדה. תמצאו שם עופות ובשר, תוספות חמות, ירקות שלמים צלויים וסלטים. למשל, בריסקט עגל מעושן (17 שקלים למאה גרם), עוף צלוי בטעמים ועוף מעושן (98 שקלים ליחידה), או שניצל קוקו (13 שקלים למאה גרם).

קוקו רוטיסרי - פופ אפ יום ו' 09:00 - 14:00. תובל 19, רמת גן. כשר.

בראנץ' בסרפינה

אל הפריחה המחודשת של הבראנץ' בתל אביב מצטרפת המסעדה האיטלקית של יקי כביר בצפון תל אביב. בשעות הבוקר תוכלו לפתוח שולחן עם ארוחה זוגית שכוללת פוקאצ'ה, לחמים, קונפיטורה, זיתים, סלמון מעושן, סלט חסות פריכות וירקות חיים, לקט גבינות, פריטטה זוגית עשירה בירקות ובגבינות, וקפה (159 שקלים). אם אתם במצב רוח יותר מצומצם, תוכלו להזמין מתפריט הבוקר סלט קיסר (58 שקלים, תוספת חזה עוף – 22 שקלים ותוספת ביצה רכה – 6 שקלים); סלט פלרמו עם טונה אדומה, שעועית ירוקה, זיתים, ביצה רכה ותפוח אדמה (66 שקלים); או עלומות פיימונטה על צנימי בריוש, קרם תירס כמהין, קייל, אספרגוס ופרמזן (54 שקלים). את כל אלה תוכלו ללוות בקוקטיילים של בוקר כמו בליני תות או האנקי פנקי (32 שקלים) שיגרמו לכם להגיד ויוה איטליה.

סרפינה - הבראנץ' יוגש בימי שישי בשעות 08:30-12:00 . איינשטיין 10, רמת אביב.

בראנץ בסרפינה (צילום: יריב אלדד)
צילום: יריב אלדד

תפריט חדש ביאוזה

לא רק בראנץ'. במתחם סרפינה תוכלו למצוא גם את המסעדה האסיאתית יאוזה שמחדשת בימים אלה את התפריט עם רולים וקוקטיילים חדשים. בהם רולים עם זיקה איטלקית כמו מוצרלה סלמון (58 שקלים) או רולים קלאסיים יותר כמו קליפורניה (74 שקלים) וטונה טמפורה (72 שקלים), וקוקטייל מרגריטה מנגו או ג'סמין (58 שקלים).

יאוזה – סרפינה, איינשטיין 10 תל אביב.

 

רולים חדשים ביאוזה (צילום: יריב אלדד)
רולים חדשים ביאוזה | צילום: יריב אלדד

האפי האוור בנורדר

בר המסעדה בצפון הישן משיק תפריט מיוחד לשעות השמחות, כך שבין חמש וחצי לשבע וחצי, מלבד 30 אחוז הנחה על תפריט האוכל והשתיה, תוכלו לאכול מנות נבחרות בטעימות של שלוש, חמש, או שבע צלחות לשולחן (89, 145 ו-198 שקלים בהתאמה). בין מנות הדגל של המסעדה – בייבי כרישה קונפי עם שקדים מעושנים וגבינת עזים; קפלטי בטטה לבנה עם חמאה מרווה ותרד תורכי; ודג ים עם קרם תירס וקריספי תפוחי אדמה. גם הקראפים יגיעו במחירים מיוחדים של קראף יין ב-79 שקלים וקראף קוקטייל ב-98 שקלים.

NORDER - שעות שמחות פרומו - בין 17:30 ל-19:30 באמצע השבוע. דיזנגוף 245, תל אביב.

חופש גדול ב-BBB

לכבוד פתיחת הקיץ והחופש הגדול, ארוחות הילדים של BBB מוצעות ב-29 שקלים במקום 49 שקלים לכל יושבי המסעדה בין השעות חמש אחה"צ לעשר בלילה. בכל ארוחה יקבלו הילדים המבורגר/חזה עוף בלחמנייה/שניצלונים עם תוספת צ'יפס/אורז/ פירה, שתיה וגם כדור גלידה והפתעה.

BBB – כל הסניפים. המבצע תקף עד ה-20.7.23, בימי שני עד חמישי בלבד.

טעמי קיץ בגלידת וניליה

הגלידריה הוותיקה מחדשת בטעמים רעננים לקיץ. בנוסף ל-30 הטעמים האהובים של הרשת, העונה מעבר לוויטרינה יחכו לכם גם סורבה תות שדה מקומי, סורבה למון-ליים פרשי ומעקצץ, וגלידת באונטי טבעונית על בסיס קרם קוקוס עשיר ושוקולד מריר.

וניליה – כל הסניפים.

סורבה  תות (צילום: בועז לביא )
סורבה תות | צילום: בועז לביא

דרינק שקיעה בטנדורי

אחרי שעזבה את המיקום הוותיק שלה על כיכר דיזנגוף, מסעדת טנדורי חוגגת את הלוקיישן החדש עם האפי האוור שינצל את היתרונות של טיילת הרברט סמואל. בכל יום חול משעה ארבע אחר הצהריים ועד תשע בלילה, יוצע מבצע 1+1 על בירות מהחבית, יינות הבית והקוקטיילים. לצד הדרינק תוכלו לבחור ממנות בר, התפריט ההודי הוותיק, צ'ייסרים עם ביסים של פאני פורי, וכמובן נוף לים.

טנדורי LANDS END – הרברט סמואל 76, תל אביב.