מקומות חדשים בערבה

תיירות הערבה התיכונה מתרחבת עם מוקדי קולינריה חדשים: בפיצה ארטיזנל של שגיא חרמוני בכפר האומנים בצוקים אפשר למצוא בין השאר פיצה פורטוגזה - ביצת עין, בצל סגול, עגבניות שרי ופלפל חריף; פיצה מלנזלה - חציל קלוי, עגבניות, זיתי קלמטה, בצל סגול ובזיליקום; ופיצה ארבע גבינות - מוצרלה, גאודה, פרמזן, בולגרית וריבת בצל.

במסעדת אול אין ערבה האסייתײת בספיר מוגשים בין השאר סושי, מוקפץ סצ'ואן, כנפיים בסגנון וייטנאם וגם פיצה והמבורגר, ובקרוב תיפתח בה גם מעדנייה שתציע מוצרי מזון מסיאול; במיו נפוליטנה, גם היא בספיר, תמצאו בין השאר פיצה מרגריטה בופאלו, פיצה ירוקה, פיצה ביאנקה ופיצה מרגריטה טבעונית, כולן על בסיס בצק שמותפח 48-72 שעות.

פיצה ארטיזנל, צוקים, 052-3666811

אול אין ערבה, ספיר, 08-6582928, 052-4726300

מיו נפוליטנה, ספיר, 052-4260824

לפרטים נוספים על מסעדות בערבה

סניף חדש למסעדת טאטי באילת

בסניף של "טאטי פיצה. בייקרי. קפה" באילת יוגשו מנות בהשראת המטבח האיטלקי, מאפים וקפה מבית אילנ'ס. בין המנות: טוסט עם קרם פרש והמון פירות רעננים, פסטות שף, פיצה זוגית ופיצה שוקולד עם מרשמלו ומקופלת. המסעדה כוללת חלק פנימי ועוד מתחם ישיבה בטרסה בטיילת.

טאטי. הפלמ"ח 1, אילת

מסעדת טאטי, אילת (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
מסעדת טאטי, אילת | צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

תפריט קיץ חדש במסעדת קפטן הוק, יפו

התפריט משלב בין דגת הים הטרייה לפירות העונה ומתאים ברובו לחובבי התזונה הקטוגנית. בין המנות: קריספי ראשי קלמרי (36 שקלים), במיה פירות ים (98), סינייה קבב דג ודובדבנים (199 למנה זוגית) וסטייק חלומי מתוק (59).

קפטן הוק. עמיעד 13, תל אביב יפו

ימים של דגים במסעדת 02, ירושלים

לקראת בין המיצרים משיקה מסעדת 02 שבמלון ענבל תפריט דגים לנמנעים מאכילת בשר בימים שלפני תשעה באב. בין המנות: טרטר דג ים מתקתק עם אננס וג'ינג'ר; שיפוד טונה עם אבוקדו צלוי ופונזו; ודגים קטנים מטוגנים (ברבוניות, ג'רבידות ומליטות) עם צ'יפס ורמולד.

מסעדת 02, מלון ענבל. ז'בוטנסקי 3, ירושלים. להזמנת מקום: 02-6756649

ימים של דגים במסעדת 02, ירושלים (צילום: איתמר גינזבורג, יחסי ציבור)
ימים של דגים במסעדת 02, ירושלים | צילום: איתמר גינזבורג, יחסי ציבור

פופ אפ רומאי במסעדת אואזיס, תל אביב

ב-18-21.7 (מ-19:00) מביאה שף רימה אולברה את רומא לתל אביב עם תפריט רומאי קיצי המבוסס על פירות טריים, דגים ופירות ים ומגוון בשרים איטלקי. בין המנות: סלט אפרסקים עם גרניטה של קמפרי, ריקוטה טרייה ולבנדר; תאנים עם גבינת גורגונזולה דולצ'ה, בלסמי ופלפל שחור; פרושוטו די פארמה מרומא עם ענבים בטמפורה; וקציצות מורטדלה. מומלץ להזמין מקום מראש.

אואזיס. מונטיפיורי 17, תל אביב

רימה אולברה, אואזיס (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
רימה אולברה, אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

וופר ברביקיו-דבש חדש בברגר קינג

ברשת משיקים את מנת הוופר החדשה בשיתוף פעולה עם תפוצ'יפס ברביקיו-דבש של שטראוס, והיא תוגש בסניפי הרשת עד 10.8 בלבד. בנוסף, כל הרוכש כריך או ארוחת וופר ברביקיו-דבש יקבל את חטיף התפוצ'יפס החדש במשקל 50 גרם במתנה.

לרשימת הסניפים

חגיגת דגים נאים בסלון יווני, תל אביב ואשדוד

מסעדות הטברנת-שף של גיא פרץ משיקות ספיישל של מנות דגים נאים על קרח יבש. בין המנות: טונה סלוניקי - סלט עלים, שקדים ואגוזים, קציפת פטה, רוטב הדרים דבש וכוסברה (82 שקלים); קרפצ'יו דגים יווני - נתחי מוסר ים, לימונים כבושים, סלסה שיפקה, בצל סגול, צ'ילי ושמן זית (82); ומנת הדגל המוגשת בסירת גולדולה מיוחדת מעץ - ספיישל לשרינג של סשימי סלון יווני עם נתחי מוסר ים, סלמון וטונה אדומה, על קרח גרוס לצד סביצה פיראוס וטונה סלוניקי (188).

לפרטים