תפריט אוכל חדש ברשת מקס ברנר

רשת מקס ברנר מחדשת את התפריט עם מנות חדשות ומושחתות כמו The Brenner Burger - המבורגר מבשר ריב אנטרקוט על מצע איולי צ'יפוטלה, חסה, עגבנייה ובצל סגול בתוספת צ'יפס וסלט קולסלאו (62 שקלים); צ'יקן מייפל - פרגית בטמפורה ברוטב מייפל בליווי טבעות בצל קריספיות בתוספת צ'יפס וסלט קולסלאו (69 שקלים); וופל טוסט ארבע גבינות - טוסט העשוי מוופל בלגי במילוי פסטו, מוצרלה, פטה, שמנת ופרמזן, בתוספת שמנת חמוצה וסלט ירוק (49 שקלים).

ארוחה זוגית חדשה במסעדת אנדיב, אשדוד

מסעדת אנדיב במלון ווסט אשדוד משיקה תפריט ערב זוגי חדש שכולל חמש מנות ראשונות (קרפצ'יו, סביח מפורק, פסטייה מרוקאית, סלט דואט עגבניות ושווארמה טלה), לחם הבית ובוצ'ר בשרים למנה עיקרית, פלוס קינוח זוגי ושתייה חמה או קרה לכל סועד - במחיר 380 שקלים לזוג.

אנדיב. הטיילת 21, אשדוד. 073-2866806

תפריט סתיו חדש במסעדות כרמים, מושב סגולה ובאר שבע

שתי מסעדות כרמים מחדשות את התפריט לקראת הסתיו עם מנות כמו פילה סלמון צלוי בגריל, מונח על קונכיות פסטה ממולאות גבינות ברוטב שמנת, פרג ויין לבן (110 שקלים); ומדליוני כבד אווז צלויים בגריל בליווי ופל בלגי עם קציפת חלבה, שטרויזל שקדים וקרמל תבלינים (89 שקלים).

כרמים. בכניסה למושב סגולה. 08-8505859. דרך חברון 66, באר שבע. 08-9966444

פילה סלמון, כרמים (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
פילה סלמון, כרמים | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מנות מיוחדות לאחרי החגים בגורדוס, חולון

מסעדת גורדוס מוסיפה לתפריט מנות מיוחדות לאחרי החגים, שיישארו בו לזמן מוגבל בלבד. בין המנות: משאית פרגיות - מנת ספיישל של משאית עמוסה נאגטס פרגית בציפוי קאנטקי פריך עם רוטב צ'דר (49 שקלים); וצ'ביטו גורדו - כריך בלחם פראנה עם 200 גרם סינטה, חזה אווז, צ'דר, פלפל קלוי, 2 ביצי עין, מיונז שום, פטרוזיליה, חסה ועגבנייה (79 שקלים).

גורדוס. פארק פרס, חולון. 03-7733366

סניף חדש לרשת ווק אוויי בכיכר רבין, תל אביב

רשת המסעדות האסייתיות המהירות ווק אוויי פותחת את הסניף העשירי שלה, והפעם בכיכר רבין. כמו בשאר הסניפים, גם כאן ניתן להזמין מנות מהתפריט או להרכיב לבד מנת מוקפץ שבה בוחרים את הירקות, התוספות והרוטב.

ווק אוויי. אבן גבירול 64, תל אביב

סדרת המבורגרים חדשה ברשת BBB

רשת BBB תוסיף לתפריט בהדרגה שלוש מנות שאותרו במסגרת סדרת הרשת "בורגר טריפ - מגלים את אמריקה" של דנה פרידר. בחודש אוקטובר יצטרף לתפריט ההמבורגר הראשון בסדרה: דאבל בורגר ג'וינט - המבורגר מנתחי בקר ואסאדו של אנגוס שחור עם חזה אווז מעושן, ירקות, קטשופ ומיונז, מוגש בתוספת צ'יפס בטטה, במחיר 74 שקלים (79 שקלים בתוספת צ'דר וגאודה).

דאבל ג'וינט בורגר, BBB (צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור)
דאבל ג'וינט בורגר, BBB | צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור

תפריט סתיו חדש במסעדת קופינאס, צור משה

מסעדת קופינאס במושב צור משה מחדשת את התפריט עם מנות סתיו כמו טרטר סלמון ושורשים - קוביות סלמון נא, מקלוני סלק וקולרבי, נבטים, בצל סגול, צ'ילי, ויניגרט בלסמי ולימון (49 שקלים); לינגוויני ארביאטה ברוטב עגבניות חריף עם שום, בצל, צ'ילי פטרוזיליה ושמן זית (58 שקלים); וריגטוני עם קוביות פילה בקר, פטריות שיטאקי, בצל סגול, שקדים קלויים וגבינת פרמזן (86 שקלים).

קופינאס. השיבולים 3, צור משה. 09-7722672

מנות חדשות בתאילנדית בסמטת סיני, תל אביב

התאילנדית בסמטת סיני חוגגת שלוש שנים עם מנות שכיף לאכול לצד אלכוהול, כמו סאי קוק - נקניקייה המכילה אורז דביק, שום, בשר ומלח, שתהליך ההכנה שלה מצריך יומיים, מוגשת לצד בוטנים וצ'ילי תאילנדי, כרוב וג'ינג'ר (48 שקלים); נאה טוד - שייטל מיובש ומטוגן מתובל ברוטב דגים ומוגש לצד מטבל סרירצ'ה (32 שקלים); וטוד מאן קאו פוד - לביבות תירס עם קארי אדום, מוגשות לצד דיפ של צ'ילי מתוק, מלפפונים, בצלי שאלוט ובוטנים (טבעוני, 26 שקלים).

התאילנדית בסמטת סיני. הר סיני 1, תל אביב. 054-2017132

תפריט עסקיות חדש בהוטל דה ויל, תל אביב

מסעדת הוטל דה ויל פותחת את שעריה לארוחות עסקיות בשעות הצהריים בימים ראשון עד חמישי בשעות 12:00-17:00. העסקיות כוללות עיקרית ועוד מנה ראשונה קטנה, לחם חם עם חמאת עשבי פרובאנס וחרדל דיז'ון ומיץ ירוק פרחוני על בסיס תפוחים, לימון, סלרי ואלדלפלאוור - במחיר העיקרית. בין המנות העיקריות: Tagliatelles Forestières - פסטה רחבה עם פטריות, קרם פרש ופרמזן (64 שקלים); Le Burger - המבורגר 200 גרם עם קטשופ דה ויל ביתי ושאלוט מוחמץ, מוגש עם צ'יפס (68 שקלים); ו-Escalope de Veau Pane - שניצל עגל מוגש עם סלט תפוחי אדמה לצד רוטב טרטר (76 שקלים). 

הוטל דה ויל. דיזנגוף 230, תל אביב. 03-9746999

ערב יווני במסעדת אידי, אשדוד

מסעדת אידי באשדוד תארח הערב, 11 באוקטובר, את אמן הבוזוקי אביקו לערב בסגנון יווני עם מנות כמו איקרה (33 שקלים), קלמרי מטוגן מצופה אטריות קדאיף (49 שקלים) ופילה דניס על מצע פירה אפונה (110 שקלים).

אידי. הבושם 6, אשדוד. 073-7569513

סלון רגע חוגג שנה, תל אביב

סלון רגע, שנפתח במקום קפה תמר המיתולוגי בתל אביב, יחגוג שנה ביום חמישי 18בחודש מ-19:30, עם מסיבה שתכלול את הדי.ג'יי אלעד רון, הופעת ג'אז עם שי גבסו, תערוכה של ציורי אומנים מקומיים ותפריט של מנות נוסטלגיות מקפה תמר.

רגע. שינקין 57, תל אביב

או לה לה, נינה (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
או לה לה, נינה | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

ארוחות בוקר חדשות במסעדת נינה, תל אביב

מסעדת נינה מוסיפה לתפריט ארוחות בוקר חדשות כמו או לה לה - קרואסון חמאה קריספי, ביצה עלומה, אבוקדו (בעונה), גבינת אמנטל, סלט עגבניות שרי, רוקט ושקדים קלויים (42 שקלים); ובוקר ספרדי - מאפה טרי עם גבינת מנצ'גו, מלפפון חמוץ, ביצה קשה וזעתר, מטבל עגבניות וגבינת שמנת, סלט קצוץ, טחינה וזיתים (42 שקלים). הארוחות יוגשו לאורך כל היום.

נינה. הרצל 77, תל אביב. 03-5471272

ערב לזכרו של המסעדן יענקל'ה שיין עם השף דוחול ספאדי באגאדיר אמבסי, תל אביב

רשת אגאדיר תערוך ביום שני, 15 בחודש, ערב מיוחד לזכרו של המסעדן יענקל'ה שיין, אחד המסעדנים הראשונים של הרשת, ובו יכין השף דוחול ספאדי ארוחה ממנות ששיין אהב במיוחד. בין המנות: הקבב המפורסם של דוחול, צלעות טלה, כנאפה ומלבי. מחיר הארוחה - 110 שקלים לאדם.

אגאדיר אמבסי. בן יהודה 120, תל אביב. 03-5227080

אספטה - מסעדה חדשה בתל אביב

בשכונת לבונטין נפתחה השבוע אספטה, מסעדה איטלקית חדשה שהיא הגרסה השכונתית של מסעדת באקפיקו, עם מנות כמו פסטה קפונטה, פיצה נפוליטנית, מיטבולס, ריזוטו, כבדים במרסלה, פיצה בוראטה, ניוקי טומאט וסלמון. מחירי העיקריות נעים בין 46 ל-82 שקלים.

אספטה. מקווה ישראל 3, תל אביב. 03-6012222