יובל בן נריה לא אוהב לנוח, אין הסבר אחר למבול החידושים שלו בשלל עסקיו הקולינריים: הרחבת קפה טאיזו לטאיזו טאון בכיכר גבעון, פתיחת חנות הדגים ימה ברביעיית פלורנטין, השקת ערבים קולינריים רוויי אלכוהול ותפריטי אוכל עם מחירים קצת יותר נגישים וכמובן הגשת בראנצ'ים.

לכל אלו מצטרפות עכשיו ארוחות עסקיות בשתי מסעדות הדגל: טאיזו ו-a. מדובר במסעדות שארוחה בהן עולה לא מעט כסף, כך שזאת הזדמנות לכל מי שנמנע עד עכשיו מהוצאה כבדה להגיע ולטעום 2 מנות במחיר של אחת. בשתי המסעדות הארוחות מוגשות בימים ראשון עד חמישי בין שעות 12:00-15:30.

יובל בן נריה בטאיזו (צילום: רמי זנגר,  יחסי ציבור )
יובל בן נריה בטאיזו | צילום: רמי זנגר, יחסי ציבור

במסעדת a יוצעו למנות ראשונות "סזר" גוצ'וגארו - פרמזן במיסו, שקדים מקורמלים ביוזו, צ'ילי קוריאני ומיץ יוזו; סלט ירוקים - חסות, מיץ יוזו, ויניגרט אגס סלק, אנדיב, סלק מוחמץ וקראמבל לוז; וטאטאקי שייטל - שייטל הולשטיין מיושן בקוג'י פונזו, גלייז אגסים שחורים, צנובר מקורמל וקרם וואסבי. בין העיקריות: המבאנו - אנטריקוט מעושן בגלייז אגסים, סלמון צלוי עם ריזוטו אורז קוג'י, חמאת יוזו ופלפל סנצ'ו וכיסוני דלעת צלויה (טווח מחירי עיקריות: 98-178 שקלים).

מנת סלמון צלוי במסעדת a (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
a מסעדה יובל בן נריה | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

הראשונות בטאיזו יכללו דאמפלינג שנחניזי, סלט שרימפס (תוספת 17 שקלים), ראמפ סטייק (תוספת 17 שקלים), סשימי דג ים עם שאלוטס מקורמלים וציר טונה (תוספת 22 שקלים) או סביצ'ה דג ים עם צ'ילי, גלנגל, מלפפונים, בוטנים ושמן צ'ילי (תוספת 22 שקלים); ולעיקריות מנות כמו וינדאלו בפאראטה (98 שקלים), מסאמן טופו/שייטל (108 שקלים), לברק שלם מטוגן (185 שקלים), באטר צ'יקן (118 שקלים) ועוד. 

סביצ'ה דג ים טאיזו (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
סביצ'ה דג ים טאיזו | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור
דאמפלינג שנחניזי, טאיזו (צילום: איליה מלניקוב,  יחסי ציבור )
דאמפלינג שנחניזי,גם בעסקית: טאיזו | צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור