הגיבורים 2: ישראל אהרוני פתח להרצה את הסניף השני של הירו ראמן 

השף ישראל אהרוני פתח אמש להרצה (למוזמנים בלבד) את המסעדה החדשה שלו הירו ראמן בסמוך לגן החשמל בתל אביב. מדובר בסניף שני לראמן של אהרוני, אחרי הסניף בשרונה מרקט שנפתח לפני כשנה וחצי. הפעם, במקום דוכן, מדובר במסעדה של ממש עם היצע רחב יותר של אוכל יפני ומגוון סוגי סאקה. התפריט במקום יכלול מנות חדשות כמו ראמן ברווז, דן דן נודלס (ללא מרק), מנות קרות של אטריות סובה עם עוף, ברווז או בגרסה צמחונית, ובפעם הראשונה אצל אהרוני, מנות שכוללות חזיר כמו ראמן חזיר ומנה של פרוסות דקיקות במרינדה פיקנטית. המקום החדש של אהרוני יפתח רשמית לפעילות בעוד כשבוע, אבל כבר אתמול אכלו כאן לראשונה כמה מהחברים הקרובים של השף כמו עומר מילר והשף גיא גמזו שכבר הספיקו העלו פרגונים לרשתות החברתיות שלהם.

הרצה. החדש של אהרוני. בהצלחה חבר �� @aharoni

A post shared by Omer Miller (@omermiller) on


עוף ממש טוב: רן שמואלי מגיע לשרונה מרקט עם רשת חדשה של עוף בגריל

מצטרף נוסף לשוק האוכל בשרונה הוא השף רן שמואלי, אשר הודיע היום כי יפתח במקום בעוד כחודשיים רשת חדשה של עוף בגריל תחת השם קוקוריקו. מדובר בדוכן על טהרת העוף ברוטיסרי, תחום ששמואלי מתעסק בו כבר כמה שנים, והוא אפילו הכריז בעבר על כוונתו לפתוח מקום דומה בניו יורק. העופות שיגיש שמואלי בקוקוריקו יהיו עופות ללא אנטיביוטיקה או תוספים אחרים, שייצלו בתנור ייחודי ויוגשו כשהם נטולי עצמות בתוך לחם פרנה או על צלחת עם סלטים, ירקות טריים, ורטבים מיוחדים.

דוכן אוכל הרחוב החדש ייפתח בחלק המזרחי של השוק, כשחוץ מאהרוני, שמואלי חובר כאן לעוד שמות גדולים שפועלים במקום יונתן רושפלד ושגב משה. המחירים בקוקוריקו טרם נקבעו סופית, אך לפי שמואלי הם צפויים להיות שפויים ולנוע בין 48-63 שקלים למנה.

רן שמואלי ופאולה רוזנברג על סערת קרין גורן (צילום: מתוך "הקרב על העוגה מתחיל", שידורי קשת)
מגיע לשרונה מרקט. שמואלי | צילום: מתוך "הקרב על העוגה מתחיל", שידורי קשת


התור מתארך: עומר מילר מרחיב את סנסציית ההמבורגרים שלו סוסו אנד סאנס

ממש לא רחוק משרונה מרקט, שף כוכב נוסף פותח מקום חדש. הפעם מדובר בעומר מילר שמגיע למתחם גינדי החדש ברחוב החשמונאים בתל אביב. אחרי שכבש את שדרות רוטשילד בתל אביב עם התור האינסופי שמשתרך מאחורי דוכן ההמבורגרים שלו סוסו אנד סאנס, מילר מאשר לנו היום סופית כי הוא ושותפו, איש חיי הלילה והמסעדן דוד טור, חתמו על נכס חדש במתחם גינדי בו ייפתח הסניף השני של מזללת ההמבורגרים המושחתת.

גם כאן, בדיוק כמו בדוכן המקורי, תמצאו את ההמבורגרים של מילר שעשויים משמונים אחוז בקר בתוספת עשרים אחוז בשר טלה, עם תוספות כמו כבד אווז, סלט ביצים, גבינה כחולה, אננס, או גוואקמולי. הפתיחה צפויה במקביל להשקת מתחם גינדי TLV בעוד כמספר חודשים.

@ilanasiv �� @susuandsons

A post shared by Omer Miller (@omermiller) on


"חדשות האוכל" משודרת בקשת בימים א'-ג' בשעה 15:45.

>> לכל חדשות האוכל