צביקי עשת, המסעדן מאחורי גרקו, לא מסתפק בגירוס, הוא הוסיף גם פיצה גירוס למשפחת גרקו ביץ': "זיהינו כמה מתבקש כאן מקום שיעמוד בפני עצמו ויספק את החוויה היוונית במתכונת מעט שונה. בעולם ניתן למצוא כמה פיצריות יווניות ואנחנו שמחים להביא גם לתל אביב הקיץ מקום מהיר עם ניחוחות משכרים של אפייה, שמשלב ישיבה מהירה במקום עם 'Grab and go' לחוף ומשלוחים עד הבית".

את הבצק ל"פיצה היוונית" פיתח עבור המקום צוות אופים מיוון, במטרה ליצור בסופו של דבר פיצה שבבסיסה בצק עבה, לא דחוס, עם קראסט פריך. 

_OBJ

הפיצות מוגשות במלבני מתכת גדולים, שנחתכים לפי משקל, במטרה שכל אחד יוכל לנסות כמה שיותר תוספות. בין התוספות נמצאות גרסאות הפיצה לכמה ממנות הדגל של גרקו: 12 האלים, מוסקה ועוד: פיצה 12 האלים - קרם פטה, גבינת מוצרלה, דבש, שומשום קלוי ופרג; ספנקופיטה - תבשיל תרד ומנגולד, גבינת פטה, שמיר ובצל ירוק; מוסקה - ראגו בקר ועגבניות, מיקס גבינות יווניות, חציל ואורגנו; סלסיצ'ה - נקניקיות יווניות ,דבש מקורמל, צ'ילי, רוטב עגבניות וגבינת קפלוטירי; ועוד.

טווח המחירים עומד בין 26-128 שקלים לרבע/מגש פיצה שלם, והפיצות זמינות גם להזמנה בוולט. 

גריק פיצה. חוף פרישמן (טיילת שלמה להט 17), תל אביב. לא כשר